23/07/2024 - 11:28
Més

  Bocairent programa un “Novembre boletaire”

  Altres notícies

  Amb tres propostes diferents celebrarà Bocairent l’arribada dels pebrassos a les seues serres. Així, aquest mateix dimecres, 31 d’octubre, arranca la primera edició del “Novembre boletaire”, la versió de tardor dels estiuencs “mossets de plaer”, tal i com assenyala la regidora de Turisme, Noelia Vañó. D’aquesta forma, sis establiments (els hotels l’Àgora i l’Estació, el bar Sifó, la cafeteria l’Esglai i els restaurants el Càmping de Mariola i el Ravalet) oferiran una tapa elaborada amb bolets i una beguda per dos euros fins el dia 18. A més, la campanya preveu el sorteig de tres premis consistents en una invitació per a dos persones per al dinar del 5é Concurs gastronòmic de carn de caça i de bolets que organitzat per l’Ajuntament i per l’associació d’hostalers tindrà lloc el dia 26 a l’hotel Ferrero amb la participació prevista d’una vintena de restauradors professionals de la Comunitat Valenciana.

  Per a Vañó, aquestes iniciatives “demostren la implicació dels nostres hostalers en la promoció de Bocairent ja que la idea del ‘Novembre boletaire’ va sorgir dissabte passat i en tan sols quatre dies l’hem pogut posar en marxa”. Igualment, la responsable municipal també destaca com “la proposta ve a completar un certamen culinari que en poques edicions s’ha consolidat plenament en el panorama gastronòmic valencià”.

  Finalment, el dia 17 i de la mà de la Regidoria de Cultura es desenvoluparà la tercera activitat. Es tracta d’una ruta que baix el títol “Riquesa i tradició micològica valenciana” realitzarà el biòleg i expert en la matèria Antoni Conca en el marc de la Setmana de la ciència del Campus d’Alcoi de la Universitat politècnica de València. Una xerrada, a les 9.00 h a la Sala Joan de Joanes, servirà per introduir-se en el tema mentre que posteriorment els participants es desplaçaran a la serra de Mariola per a la recerca de tot tipus de fongs. La jornada acabarà amb la identificació dels exemplars trobats.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La campanya “Ontinyent Contra el Foc” compta amb 54 voluntaris, la xifra més alta des de 2014

  La campanya "Ontinyent Contra el Foc", impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent per a la vigilància forestal, ha arribat a l’equador...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -