La Mancomunitat enceta la segona edició de “Mou-te per la Vall”

0

Un total de 15 municipis acolliran el Mou-te per la vall, repartits des del 17 d’abril fins el 27 de juny. Puchades ha ressaltat: “el projecte està obert a tota la gent, el programa està estructurat en divendres i dissabtes en horari de matí o vesprada, segons indica el calendari. “Per un preu simbòlic de 5 euros els usuaris obtindran l’activitat, el material, els monitors i l’assegurança” ha emfatitzat el president. “Aquest programa està dirigit a tots aquells que vullguen moure’s de poble en poble i experimentar noves sensacions amb una dosi d’adrenalina” ha conclòs l’edil de l’entitat.

Mou-te per la Vall arranca al municipi d’Ontinyent amb un circuit de multiaventura amb tirolina en el barranc dels Tarongers i recorrerà les localitats d’Albaida, Bellús, Beniatjar, Benigànim, Bocairent Llutxent, Fontanars dels Alforins, l’Olleria, Otos, la Pobla del Duc, El Palomar, Quatretonda i, El Ràfol de Salem amb diferents activitats de multiaventura. La cita està anunciada en cada cas on indica el lloc i hora de cada activitat. El cost de cada sessió serà abonat directament a les empreses responsables abans de començar l’activitat i cal anar amb vehicles propis.

A més a més, cal apuntar-se de forma on line com a màxim dos dies abans de l’activitat i portar autorització per als menors de 16 anys que vajen sols. Els menors de 10 anys hauran de vindre acompanyats d’un adult, estes i més normes de participació les podreu trobar a la web www.valldalbaida.com.

Puchades, ha finalitzat “la Vall d’Albaida és una comarca molt atractiva amb nombrosos recursos turístics per descobrir i aquest programa és una opció divertida i dinàmica per conèixer racons encisadors alhora que fer esport”, a més ha més ha continuat: “la Mancomunitat és una entitat molt dinàmica que sempre està innovant i creant noves propostes de turisme, mostrà d’açò és el Naturbalance, les rutes Entre Comarques i el Mou-te per la Vall 2015”.

Aquest cap de setmana està complet d’activitats dels tres programes. La jornada del divendres 17 d’abril comença el Mou-te per la Vall a Ontinyent amb el circuit de multiaventura i tirolina. La jornada del dissabte es completa amb la ruta d’Entre Comarques pel municipi de Benigànim de matí i, per la vesprada realitzarem Mou-te per la Vall a Beniatjar i, finalment el diumenge és el torn del Naturbalance que serà acollit pel municipi de Pinet.