La iniciativa ciutadana solidària #mirarteotravez reparteix tablets a Ontinyent i Albaida

El projecte Mirarteotravez, té com a objectiu aconseguir la donació de tablets i fer-les arribar als hospitals i residències perquè els majors malalts i persones aïllades pel COVID-19 puguen veure’s i parlar amb els seus familiars.

Aquesta iniciativa compta amb el suport d’entitats com a OCU, Glovo, la Universitat Politècnica de Madrid; Fundacions com a Somriures sense Càncer, Diversitat Madrid, Fundació 38Grados, Fundació Alex, Fisabio, FundeSalud.

#mirarteotravez València

Gràcies a la col·laboració de Fisabio (Fundació per a la Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana) la inciativa va començar el passat 6 d’abril en la Comunitat Valenciana i fins hui s’ha pogut entregar en 30 residències de València un total de 75 tablets. L’objectiu és poder entregar tablets en el major nombre de residències de la Comunitat.

Aquesta setmana del 27 d’abril s’ha aconseguit la xifra total de 70 residències i 165 tablets donades. Concretament a Ontinyent arriben entre avui 24 d’abril i dilluns 27 un total de 17 tauletes que seran repartides entre les residències de La Milagrosa, el centre de dia Caixa Ontinyent, la residència Sant Francesc, La Saleta, la residència Caixa Ontinyent i el Projecte Trèvol. La residència “El Remei” d’Albaida també rebrà se lie entregarà una unitat.

Les empreses o particulars interessades a donar tablets ho poden realitzar a través del correu electrònic mirarteotravez.valencia@gmail.com

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Colla reprèn la seua agenda cultural de 2020 amb el “Concert d’Estiu

Des de ja fa més de 10 anys, l’activitat musical estival de La Colla s’iniciava …