La formació viària s’estén al CRIS

L’Ajuntament d’Ontinyent, a través de la regidoria de Transport Públic i Educació Viària, organitzava aquest divendres una xerrada sobre educació al CRIS, el Centre de Rehabilitació i Integració Social, que atén a persones amb  malaltia mental crònica. 

La regidora de Transport i Educació Viària, Inma Ibáñez, explicava que amb el cicle de xerrades que s’estan organitzant “estem tractant de formar a col·lectius especialment vulnerables davant els accidents de trànsit, com ara dones embarassades, les persones usuàries del CRIS o ciclistes, entre d’altres, a partir de plantejaments específics per atendre a cada sector respecte al seu comportament com a vianants, ocupants de vehicles o conductors i conductores”. A la xerrada d’aquest divendres es comptava amb la participació de José Mª Valero, de Associació d’Ajuda i Orientació als Afectats per Accidents de trànsit “Stop Accidents”, qui parlava en primera persona com a víctima d’un accident. 

Inma Ibáñez, que felicitava els agents de la Policia Local que estan impartint estes xerrades “per la seua dedicació i esperit didàctic”, recordava que aquest diumenge 17 de novembre es commemora el Dia Mundial de les Víctimes de la Violència Vial, que inclourà a la ciutat de Valencia diverses activitats organitzades per “Stop Accidents” a les que assistirà la regidoria. Coincidint amb aquesta efemèride, la regidora feia una crida a la reflexió sobre el sofriment de les víctimes dels sinistres vials i els devastadors danys personals i econòmics que els accidents de trànsit produeixen en la població mundial, i la importància d’extremar la precaució i tenint un comportament adequat tant com a conductors, passatgers o vianants.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Albaida recorda als masclistes que estan sols

Albaida segueix lluitant contra la violència de gènere amb la campanya “No estàs sola”. Des …