23/03/2023 - 13:21
Més
  IniciSocietatLa Creu Roja celebra "el dia de la bandereta" el diumenge de...

  La Creu Roja celebra “el dia de la bandereta” el diumenge de Fira d’Ontinyent

  Diumenge que ve 20 de novembre Creu Roja té previst, celebrar a Ontinyent, amb la col·laboració amb els xiquets i xiquetes de la FEBUS, el tradicional Dia de la bandereta de Creu Roja.

  La campanya, en aquestes mateixes dates, muntarà un total de 104 taules de llarg a llarg de la Comunitat Valenciana. I sota el lema “Perquè el futur és seu” animarà a reforçar els projectes que es desenvolupen a favor de la infància en cada localitat.

  Només en els primers deu mesos de l’any i a través de Creu Roja Joventut, mitjançant el seu programa d’Intervenció i Inclusió Social, s’ha donat resposta a les necessitats bàsiques de més de 317 xiquetes i xiquets a Ontinyent a través de projectes com són ‘Promoció de l’Èxit Escolar’ per a donar-los suport en els seus estudis. Tots els dimarts es realitza un acompanyament educatiu als xiquets i les xiquetes amb els seus deures, se’ls ofereix un berenar saludable i se’ls convida a participar en jocs educatius.

  Amb el projecte ‘Joguet Educatiu’, l’Organització proporciona un joguet nou a famílies en dificultat perquè siguen elles mateixes els qui li ho entreguen en dates assenyalades, i s’intentarà que cap xiquet/a se quede sense el joguet educatiu que desitja.

  També es duu a terme el projecte d’intervenció familiar amb infància en risc, a través de les donacions de material escolar. Referent a això, Sara Vicedo, la directora tècnica de Creu Roja a Ontinyent, avança que “un dels reptes és formar Creu Roja Joventut, l’associació juvenil que desenvolupa el seu compromís social a través d’una acció orientada cap a la transformació, implantant projectes per a potenciar una infància i joventut més forta i empoderada”.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit