29/02/2024 - 0:58
Més

  La Creu Roja celebra “el dia de la bandereta” el diumenge de Fira d’Ontinyent

  Altres notícies

  Diumenge que ve 20 de novembre Creu Roja té previst, celebrar a Ontinyent, amb la col·laboració amb els xiquets i xiquetes de la FEBUS, el tradicional Dia de la bandereta de Creu Roja.

  La campanya, en aquestes mateixes dates, muntarà un total de 104 taules de llarg a llarg de la Comunitat Valenciana. I sota el lema “Perquè el futur és seu” animarà a reforçar els projectes que es desenvolupen a favor de la infància en cada localitat.

  Només en els primers deu mesos de l’any i a través de Creu Roja Joventut, mitjançant el seu programa d’Intervenció i Inclusió Social, s’ha donat resposta a les necessitats bàsiques de més de 317 xiquetes i xiquets a Ontinyent a través de projectes com són ‘Promoció de l’Èxit Escolar’ per a donar-los suport en els seus estudis. Tots els dimarts es realitza un acompanyament educatiu als xiquets i les xiquetes amb els seus deures, se’ls ofereix un berenar saludable i se’ls convida a participar en jocs educatius.

  Amb el projecte ‘Joguet Educatiu’, l’Organització proporciona un joguet nou a famílies en dificultat perquè siguen elles mateixes els qui li ho entreguen en dates assenyalades, i s’intentarà que cap xiquet/a se quede sense el joguet educatiu que desitja.

  També es duu a terme el projecte d’intervenció familiar amb infància en risc, a través de les donacions de material escolar. Referent a això, Sara Vicedo, la directora tècnica de Creu Roja a Ontinyent, avança que “un dels reptes és formar Creu Roja Joventut, l’associació juvenil que desenvolupa el seu compromís social a través d’una acció orientada cap a la transformació, implantant projectes per a potenciar una infància i joventut més forta i empoderada”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent iniciarà esta setmana la nova temporada al Teatre Echegaray

  El primer concert serà dissabte que ve dia dos de març a les 19.30 hores amb un concert amb obres de Falla, Turina, Rimski-Kórsakov i Ravel
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -