23/07/2024 - 10:05
Més

  Homenatge als membres de la junta de la societat de festers del santíssim crist de l’agonia

  Altres notícies

  El proper diumenge 27 de novembre, finalitzarà el període de gestió de l’actual presidència de la Societat de Festers, per açò deixarà el càrrec el seu actual president, Rafael Ferrero Terol , i amb ell cessaran en la Junta de Govern de la Societat moltes de les persones que en 2008 li van acompanyar formant part de la seua candidatura.

  Amb motiu d’aquest final de gestió es realitzava dissabte passat, 12 de novembre, un sopar homenatge a tots els festers i festeres que durant aquests últims quatre anys han assumit la responsabilitat de gestionar la festa de Moros i Cristians, tant des de la Junta de Govern com des dels diferents càrrecs propis de la festa: capitans, ambaixadors, banderers, primers Tro, pregoners i altres.

  Al sopar van assistir més de tres-centes persones, festers i festeres que han sigut protagonistes de les festes en aquests últims quatre exercicis festers i amics que no volien perdre’s aquest emotiu acte. En el transcurs del sopar es va projectar un audiovisual amb una petita mostra del que havien sigut les festes del passat quadrienni, incidint especialment en les celebracions del cent cinquanta aniversari, en 2010.

  Posteriorment, els membres de la Junta de Govern feien un reconeixement al treball de tots ells i elles, personalitzant-ho en la figures del president i de la seua esposa.
  Rafael Ferrero agraïa les paraules i els detalls, donava les gràcies a tots per l’esforç que s’havia fet en aconseguir que les festes de Moros i Cristians d’Ontinyent hagen arribat a ser un referent en el món de la festa morocristiana. Els assistents, posats en peus, van premiar la seua gestió amb un perllongat i llarg aplaudiment de varis minuts.

  L’acte va continuar fins ben entrada la nit amb les marxes i pasdobles que interpretaven un grup de músics de l’Agrupació d’Ontinyent i la festa de la qual gaudien els assistents.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -