29/11/2023 - 10:25
Més

  Es convoca el I Concurs de Creació Plàstica contra les Violències Masclistes d’Ontinyent

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent, a través de la Regidoria d’Igualtat i Dona, el servei InfoDona i el Consell Local de la Joventut han convidat a la ciutadania a participar al I Concurs de Creació Plàstica Contra les Violències Masclistes, una iniciativa de la regidoria per tal de commemorar la setmana contra les violències masclistes arran del proper 25N, Dia Internacional Contra la Violència de Gènere.

  Dins d’aquesta commemoració, el proper 12 de novembre s’ha programat la jornada de creació plàstica en la que s’ha de pintar l’obra que es presentarà a concurs. L’organització del concurs aportarà a cada participant el suport pictòric (lona de li de 100x70cm) i les persones que concursen han d’emprar el seu material artístic escollit.

  La jornada serà a partir de les 12h, amb el descans del dinar, tindrà una durada de màxim 8h, a la seu del CLJO (Carrer Joan XXIII, 10 baix.) La convocatòria del concurs és oberta i caldrà preinscriure’s enviant un correu electrònic amb les dades a servicioinfodona@gmail.com. A més, el dia de la jornada de creació pictòrica del concurs, encara es podran inscriure les persones que no s’hagen preinscrit. Els premis en materials artístics valorats en 300€ el 1er premi, 200€ el 2n i 100€ el 3er, es lliuraran el proper 25N en l’acte commemoratiu del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOEL sol·licita que Ontinyent assumisca la retallada del pressupost de la Generaltat amb les entitats que atenen persones amb discapacitat intel·lectual

  La reducció de més de 14 milions perjudicarà l'atenció a persones amb discapacitat intel·lectual afectant més de 500 usuaris entre el projecte Trévol, AFAO i ADIEM, i posa en risc la plantilla de més de 60 treballadors entre ADIEM, AFAO, i el projecte Trèvol.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -