22/06/2024 - 22:02
Més

  Es convoca el I Concurs de Creació Plàstica contra les Violències Masclistes d’Ontinyent

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent, a través de la Regidoria d’Igualtat i Dona, el servei InfoDona i el Consell Local de la Joventut han convidat a la ciutadania a participar al I Concurs de Creació Plàstica Contra les Violències Masclistes, una iniciativa de la regidoria per tal de commemorar la setmana contra les violències masclistes arran del proper 25N, Dia Internacional Contra la Violència de Gènere.

  Dins d’aquesta commemoració, el proper 12 de novembre s’ha programat la jornada de creació plàstica en la que s’ha de pintar l’obra que es presentarà a concurs. L’organització del concurs aportarà a cada participant el suport pictòric (lona de li de 100x70cm) i les persones que concursen han d’emprar el seu material artístic escollit.

  La jornada serà a partir de les 12h, amb el descans del dinar, tindrà una durada de màxim 8h, a la seu del CLJO (Carrer Joan XXIII, 10 baix.) La convocatòria del concurs és oberta i caldrà preinscriure’s enviant un correu electrònic amb les dades a servicioinfodona@gmail.com. A més, el dia de la jornada de creació pictòrica del concurs, encara es podran inscriure les persones que no s’hagen preinscrit. Els premis en materials artístics valorats en 300€ el 1er premi, 200€ el 2n i 100€ el 3er, es lliuraran el proper 25N en l’acte commemoratiu del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -