El Consell Local de la Joventut repren la seua activitat organitzant la Fira d’Associacions Locals

1

El col.lectiu juvenil i la regidoria d’educació estudien la reubicació del CLJO a un nou espai propi

El Consell Local de la Joventut d’Ontinyent (CLJO), després d’estar més d’un any paralitzat per la manca de suport institucional durant l’etapa de l’anterior Govern Municipal, reprèn la seua activitat organitzant la Fira d’Associacions Locals.

Segons s’ha explicat des del CLJO, l’esdeveniment tindrà lloc el proper 26 de novembre a la Plaça de la Concepció, de 17:00 a 20:30 hores. En aquesta fira participaran les associacions que pertanyen al Consell i altres que s’han sumat a la iniciativa, durant una jornada a la qual els assistents podran gaudir de teatre al carrer, actuacions en directe de grups locals, tallers i activitats realitzades per les associacions, o mostres de treball dut a terme per aquestes, entre altres coses.

El CLJO ha convidat a totes les associacions juvenils i culturals de la ciutat a participar i sumar-se a esta jornada, podent els interessats en posar un estant informatiu, taller o altres, contactar amb els organitzadors mitjançant el correu electrònic joventut.ontinyent@cv.gva.es

Amb esta activitat, el CLJO vol també aprofitar per reivindicar un espai propi. En aquest sentit, el regidor de Joventut de l’Ajuntament, Pepe Pla, ha destacat que “des de primera hora hem estat barallant diversos lloguers per a que el CLJO dispose d’un espai propi. Dins de la disposició econòmica que té l’Ajuntament a hores d’ara i depenent també de la reubicació de les diferents plantes baixes que estem barallant, esperem trobar en breu una solució que agrade als i les nostres joves”. El regidor afegia també que el que està clar és que “allò que l’anterior Govern del PP va desfer en matèria de joventut en un temps rècord, va a costar ara de recuperar. Tot i això, farem els esforços necessaris per mostrar a la nostra joventut que l’Ajuntament està de nou al seu costat, i seguirà estant-ho en un futur”, conclou.

Publicitat

Comments are closed.