24/04/2024 - 6:49
Més

    El CLJO organitza una jornada de tallers de tècniques d’estudi i motivació per a estudiants

    Altres notícies

    El CLJO organitza un any més una jornada de tallers de tècniques d’estudi i motivació dirigits als i les joves d’ESO, batxillerat i Formació Professional. Aquests tallers de tècniques d’estudi, compten amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent i l’IVAJ, s’impartiran a la seu del CLJO (c/ Ramon Llin 10).

    La sessió del dimarts 28 de març (18 a 19:30 h), estarà destinada als alumnes que cursen l’ESO, des de 1r fins 4t. Es parlaran de diferents tècniques d’estudi adequades i funcionals, que abraçaran des dels llocs d’estudi dels alumnes fins diverses estratègies de memorització.

    La sessió del dijous 30  de març (19 a 20:30 h), destinada per alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius. S’abordarà d’una manera positiva l’organització d’agenda per a l’avançada preparació dels estudiants per als exàmens, així com diverses estratègies d’afrontament.

    Pel que fa a l’activitat del dia 4 d’abril (18 a 19:30 h), aquesta anirà adreçada a qualsevol alumne a partir de l’Educació Secundària Obligatòria, i es realitzarà baix el títol “Parlar amb convicció”, amb l’objectiu de dotar als alumnes d’estratègies per realitzar presentacions en públic, explicacions de projectes, etc.

    Les inscripcions poden realitzar-se a orientaestudis@gmail.com, indicant nom, cognoms i el curs actual, o bé acudint al Casal Jove.

    Font: Consell Local de la Joventut d’Ontinyent

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -