El Col·lectiu de Dones Malva, guanyadors del premi Fer Comarca

El 28 de febrer passat, durant el sopar anual de socis de l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida que celebrat a Albaida, es va fer entrega del 12é Premi Fer Comarca que cada any atorga la nostra institució a persones o col·lectius per reconéixer el treball que fan en benefici de la comarca. En aquesta ocasió, el guardó el va rebre el col·lectiu de Dones Malva, un premi amb el qual es vol reconéixer també tots els col·lectius de dones de la comarca.

El col·lectiu Malva està format per dones de diferents pobles de la comarca  com ara Ontinyent, Albaida, l’Olleria, Alfarrasí, Montaverner, el  Palomar, Atzeneta d’Albaida,  Bèlgida o Quatretonda. Enguany, a més, l’entitat compleix el 20é aniversari de la seua creació. En la justificació del premi es va destacar, entre altres coses, que ‘busquen una societat on es treballe de veres per un món millor, on les administracions desenrotllen politiques adequades perquè els xiquets cresquen veient que la col·laboració és la mare del desenvolupament, que en la vida si tu guanyes i jo guanye  tots serem més feliços’.

El Premi Malva s’atorga cada any per decisió de la Junta Directiva de l’IEVA d’entre les propostes  de personalitats, institucions o associacions de la comarca, presentades i votades a l’Assemblea de socies i socis. El col·lectiu Malva ja havia estat en altres ocasions presentat com a candidat al premi. Ha estat enguany, coincidint amb el seu 20é aniversari, quan s’ha considerat convenient d’atorgar-li el premi per la seua llavor callada i constant, deixant palés que es considera representat en ell tots els col·lectius de dones de la comarca que reben així el suport de l’IEVA.

 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Comunitat Valenciana passa en el seu conjunt a la fase 2 del procés de desescalada

El Ministeri de Sanitat ha confirmat a les tres províncies que conformen la Comunitat Valenciana …