27/04/2024 - 6:40
Més

    Ximo Puig inicia la jornada de tancament de les primàries visitant Ontinyent

    Altres notícies

    El Secretari General del PSPV-PSOE i candidat a les primàries del partit a la Presidència de la Generalitat, Ximo Puig, iniciarà aquest divendres la jornada de tancament de la campanya d’aquest procés electoral visitant Ontinyent.

    Com a Secretari General dels socialistes valencians, Puig té interès en conèixer de primera mà l’única caixa valenciana, i per això visitarà en primer lloc la Seu Central de Caixa Ontinyent a la Plaça de Sant Domingo. Ximo Puig, que arribava aquest dijous a passar la nit a Ontinyent després de participar en un acte de campanya a Asp, acudirà a les 9:30 acompanyat per l’Alcalde d’Ontinyent i Secretari General dels socialistes de La Vall d’Albaida, Jorge Rodríguez, per a ser rebut pel President de l’entitat, Antonio Carbonell, i el Director General, Vicent Penadés.

    Tot seguit, al voltant de les 10:30, com a candidat a les primàries dels socialistes, Ximo Puig es desplaçarà a la cafeteria del Centre Cultural de Caixa Ontinyent, on tindrà lloc l’acte anomenat “Un cafè amb Ximo”, que servirà per debatre al voltant de la situació econòmica i social dels valencians després de 20 anys de governs del Partit Popular.

    L’acte comptarà amb les intervencions de l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i del Portaveu del PSPV-PSOE de Castelló de Rugat, Antonio Esquinas, donant pas a la intervenció de Ximo Puig, fins al voltant de les 11:00. Acte seguit es donarà pas a un torn de preguntes per part del públic assistent, entre el qual es comptarà amb la presencia confirmada de representants de més de 30 associacions i col•lectius de diversos sectors de la societat civil de la Vall d’Albaida (empresaris, sindicats, associacions veïnals, associacions de benestar social, etc.) Finalment, una volta acabat l’acte al voltant de les 11:30, s’atendrà als mitjans. Des de l’equip de Ximo Puig s’ha incidit en què la seua candidatura “no està preocupada sols per partit sinó, especialment, pel País, i per això aquest no va a ser un acte de partit”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

    La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -