El dissabte 17 de desembre a les 18.00 h. tindrà lloc al pavelló del Poliesportiu Municipal d’Ontinyent, el tradicional partit de bàsquet benèfic organitzat per el club Martínez-Valls a benefici d’ADIEM i ANIMA.

Un encontre que enfrontarà al ESET-Ontinet i al Fundesem Basket School Mutxamel i que segons indicava el vicepresident del club ontinyentí, Pepe Salcedo, tindrà un especial interès no sols per la qualitat dels contrincants sinó per què, a més, al no disposar de dates per fer-lo amistós com els altres anys, es tractarà d’un partit que puntuarà en la lliga de 1ª divisió. Una classificació en la qual els alacantins van segons.

La convocatòria s’avançarà en aquesta ocasió a les 18.00 h. per tal de gaudir de l’ambientació i procedir al sorteig de regals que ha preparat el club M. Valls, ADIEM i ANIMA. Un sorteig al que es podrà participar amb l’entrada solidaria, que té un caràcter simbòlic de tan sols 1 euro. Encara que, segons afegia Salcedo, qualsevol persona pot contribuir fent una aportació a la fila cero habilitada per a l’ocasió.

Per la seua part, Sayo Gandia, regidora de política social i serveis socials, en nom del seu company d’esports ha destacat la doble vesant esportiva i solidària del partit i ha animat a les tres entitats a continuar en aquesta línia.

Per concloure, Vero Piqueras, tècnica d’ADIEM, i Lluís Muñoz, president d’ANIMA, han agraït el treball colze a colze de les tres entitats per portar a terme un any més aquesta jornada que visibilitza un esport tant important com el bàsquet fent-lo al mateix temps solidari i lúdic.

Font: Club Martínez Valls de Bàsquet, ADIEM i ANIMA