30/05/2024 - 16:04
Més

  El Cementeri d’Ontinyent torna a obrir les portes des d’aquest dissabte

  Altres notícies

  Des d’aquest dissabte 23 de maig, el Cementeri Municipal d’Ontinyent torna a obrir les portes amb el seu horari habitual: de dilluns a dissabte de 9 a 19 hores ininterrompudament; i diumenges i festius de 9 a 13.30 hores. A l’igual que a la resta d’instal·lacions municipals, per accedir serà obligatori l’ús de mascareta, i no es podrà fer us dels lavabos. Igualment, es comptarà amb dispensadors de gel hidroalcohòlics per a les persones que visiten el Camp Sant. Donades les característiques del recinte, no hi haurà limitació d’aforament.

  La regidora de Cementeri, Mercedes Pastor, demanava a la ciutadania “no perdre de vista que la reapertura és adaptada a les circumstàncies que estem vivint amb el Covid-19, amb aspectes molt a tenir en compte com l’obligatorietat de dur mascareta en tot moment dins del recinte, o la impossibilitat d’anar al bany. Des de la regidoria i des de l’Ajuntament fem una crida a la responsabilitat de totes les persones i a fer un ús responsable dels espais públics”, concloïa.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -