12/04/2024 - 13:32
Més

  COMUNICAT DE LA FAMILIA CAMPOY-ROMERO

  Altres notícies

  La família Campoy-Romero volem agrair les enormes mostres de solidaritat de tota la ciutat d’Ontinyent després del tràgic succés del passat divendres.

  Agraïm el treball de l’Ajuntament d’Ontinyent, els bombers, les forces i cossos de seguretat i efectius sanitaris, que ens van atendre des del primer moment, i volem agrair especialment les mostres d’estima de tota la ciutadania en general, que s’han bolcat amb nosaltres de forma altruista davant la desgràcia que hem patit i ens fan arribar no sols la seua estima sinó també tota classe d’ajuda material.

  A hores d’ara les nostres necessitats estan sent ateses pel departament de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Ontinyent, que ens va a cedir una vivenda i que està posant a la nostra disposició els objectes i l’ajuda necessària davant esta situació. Es per això que no és necessari que se’ns faça arribar roba, mantes ni aliments, ja que tenim cobertes les nostres necessitats bàsiques.

  La nostra gratitud i reconeixement a totes les persones i entitats que d’una manera o altra ens han ajudat davant la major adversitat de les nostres vides, la vostra estima ens anima a seguir endavant. Gràcies.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -