Ontinyent NO tindrà punt de vacunació durant el procés del personal educatiu

0

Ni Ontinyent ni cap altre municipi de la Vall d’Abaida tindrán un centre de vacunació per al personal docent. La Conselleria de Sanitat preveu iniciar la vesprada del 15 de març tota la campany de vacunació per al personal docent. Ho fará amb un total de 23 punts de vacunació, entre els quals no figura cap població de la Vall d’Albaida.

La Generalitat obrirà centres de vacunació en gran municipis de la Comunitat Valenciana per a anar convocant els professionals del col·lectiu educatiu en dues setmanes. Pel moment s’han confirmat els següents: Vinaròs, Castelló, Vila-real, Sagunt, Llíria, Massamagrell, Requena, Paterna, Mislata, València,Torrent, Alzira, Xàtiva, Gandia, Dénia, Alcoi, Benidorm, Elda, Sant Joan, Alacant, Elx, Torrevella i Oriola. Però els llistat complet amb tots els punts el pròxim dissabte 13 de març.

Davant aquesta informació, el consell escolar d’Ontinyent ha mostrat el seu malestar, i ahir dimecres es va convocar una reunió del Consell Escolar amb caràcter urgent i extraordinari per tractar aquesta qüestió i acordar el contingut d’una reclamació formal a l’administració autonòmica demanant una rectificació.

El regidor d’educació Óscar Borrell lamentava “el sense sentit que suposa parlar de polítiques contra el despoblament de les comarques d’interior i que alhora ens trobem fets com aquest, amb un mapa de punts de vacunació que curiosament coincideix plenament amb el de les seus oficials d’Escoles Oficials d’Idiomes, i que a tots dos casos deixa totalment oblidades comarques senceres. Entenem totalment el malestar de la comunitat educativa davant una planificació que afectarà el normal desenvolupament de l’activitat als centres, obligant a fer desplaçaments innecesaris, i per això donem suport a esta demanda de que rectifiquen”, manifestava.

Publicitat