12/04/2024 - 14:04
Més

  Ontinyent constitueix una mesa intersectorial per coordinar la promoció de la salut al municipi

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent ha constituït hui una mesa intersectorial per coordinar la promoció de la salut a la localitat, de la que formen part els diferents departaments municipals. La mesa, impulsada per la regidoria de Sanitat, s’emmarca a la implementació de l’Estratègia de Promoció i Prevenció del Sistema Nacional de Salut, l’adhesió al qual va estar aprovada pel ple municipal a finals de 2016. La funció d’esta nova mesa serà la d’adaptar a nivell local les accions previstes en esta estratègia estatal, que té com a objectiu avançar en salut i equitat en totes les politiques, per tal d’augmentar l’esperança de vida, i que aquesta siga en qualitat.

  Dins la planificació prevista, l’Ajuntament procedirà a elaborar un mapa de recursos comunitaris que serà remés al Ministeri de Sanitat, i que permetrà visibilitzar, fer accesible i oferir a la població els recursos locals que poden millorar la seua salut, al temps que s’obté informació per estudiar la distribució de recursos per àrees i identificar focus d’acció per a una posterior potenciació de recursos.

  Des de la regidora de Sanitat, Matilde Francés manifestava que “des del Govern d’Ontinyent apostem per l’adhesió a programes de qualsevol àmbit sempre que siguen pel bé de la població, en aquest cas per millorar en tot el que es puga la salut de les persones que viuen en el municipi, aportant hàbits de vida saludables, conductes sanes i llançant missatges amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones i dels seus familiars”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -