30/05/2024 - 16:09
Més

  El II Fòrum Empresa Activa potència les sinèrgies entre les empreses per augmentar la competitivitat

  Altres notícies

  La Sala Gomis d’Ontinyent acollia aquest dimecres el II Fòrum Empresa Activa, impulsat pels Ajuntaments d’Ontinyent, l’Olleria i Bocairent, la Confederació Empresarial de La Vall d’Albaida (COEVAL),  amb la direcció i coordinació del Grupo Innova, una jornada que ha inclòs ponències, una taula roda i una conferència de l’empresari, economista i formador Emilio Duró. En la introducció de la jornada intervenien els alcaldes dels ajuntaments implicats, que coincidien en destacar la importància del treball conjunt per fer les empreses més competitives i que aquestes impulsen l’economia i els llocs de treball.

  Jorge Rodríguez destacava el fòrum com “un espai per crear noves oportunitats i aprendre coses, un punt d’encontre on es pot saber més d’allò que funciona, posar en comú experiències d’èxit i encoratjar als empresaris a seguir endavant”. Ramón Vidal incidia en la importància que per als pobles té el poder comptar amb empreses que creen riquesa i llocs de treball, i Xavier Molina apuntava que l’interés de que els tres municipis units per posar en valor la indústria continuen endavant amb esta línia d’acció i fins i tot s’amplie.

  El II Fòrum Empresa Activa es una iniciativa enmarcada al Projecte de Transformació Empresarial (PTE) posat en marxa en 2020 per estes entitats per a millorar la competitivitat de les empreses dels municipis, que no va poder iniciar abans estes jornades degut a la pandèmia.

   

  la jornada a la Sala Gomis començava amb dues ponències complementàries a càrrec d’Àlex Rodríguez i Núria Lloret, professors de la UPV que parlaran de l’eficiència lligada a l’Intel·ligència Artificial, la digitalització i el Metavers. A la segona part hi havia una taula redona formada per empreses d’Ontinyent, Bocairent i l’Olleria com Campos SA, Idrus i Vitroval, així com una conferència de l’empresari, economista i formador Emilio Duró, conegut gràcies a la seua labor pedagògica per a empresaris per mitjà de conferències, centrades en el poder de l’optimisme i la il·lusió, a més d’en la importància de la innovació i l’aprenentatge. El fòrum serà analitzat en una posterior jornada de cloenda el 12 d’abril a l’Olleria.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -