Nova pàgina web per a sol·licitar cita en cas de presentar símptomes de coronavirus

0

Hui s’ha posat en marxa en la pàgina web de la Conselleria de Sanitat la possibilitat de sol·licitar cita amb el Centre de Salut en cas de presentar símptomes clínics compatibles amb infecció per coronavirus.

La cita se sol·licita mitjançant la introducció del número SIP i la data de naixement, i realitzant la confirmació del telèfon de contacte. La persona que introduïsca les dades rebrà una trucada com més prompte millor des de la confirmació de la creació de la cita.

A través de la web s’informarà de l’estat de la cita: sol·licitada, confirmada o realitzada.

Si durant la primera anomenada telefònica el professional sanitari del centre de salut identifica el cas com a possible de coronavirus, la resta de cites telefòniques per a efectuar el seguiment del cas seran programades pel professional sanitari. A partir d’aqueix moment, rebrà crides periòdiques per a verificar l’estat de salut del pacient i ajudar-lo en tots els dubtes i necessitats que puga presentar.

Si presenta altres símptomes diferents als indicats, l’usuari ha de posar-se contacte amb el centre de salut a través dels telèfons de cita prèvia habituals.

Accedir al test Coronavirus Generalitat Valenciana

Test ràpids de coronavirus

La consellera ha aclarit que encara no s’estan duent a terme els test ràpids a la Comunitat Valenciana perquè “estem pendents que el Ministeri ens concrete quan ens arribaran i quina quantitat”.

Publicitat