L’hospital de Xàtiva instal·la una carpa exterior per ampliar la sala d’espera

0

Amb una superfície superior als 100 metres quadrats, s’ha instal·lat una carpa annexa a l’àrea d’urgències de l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva. Es pretén així ampliar l’espai per a l’espera d’acompanyants després que per motiu de la pandèmia les sales habituals s’han hagut de fraccionar per als tres circuits independents que existeixen en urgències (respiratoris, general i pediatria).

La nova sala té accés des de la sala d’espera d’acompanyants de pacients amb patologia “no respiratòria”, compta amb climatització, sòl de tarima, llum natural, ventilació i extracció d’aire independent i proveeix d’espai suficient per a poder mantenir la distància de seguretat i complir amb els requeriments d’aforament que és el seu principal objectiu .

Aquesta instal·lació busca una major confortabilitat dels acompanyants dels malalts mentre són atesos. Es recorda que per motius de seguretat el nombre d’acompanyants està limitat a un per pacient però NO poden accedir amb ells a les àrees on se’ls presta l’atenció directa, excepte en casos de persones dependents.