02/10/2023 - 7:17
Més
  IniciSalutLa falta de suministres impedix l'obertura del nou l'hospital d'Ontinyent

  La falta de suministres impedix l’obertura del nou l’hospital d’Ontinyent

  El 29 de març, el conseller de Sanitat, Miguel Mínguez, va anunciar que les consultes externes del nou hospital d’Ontinyent estarien obertes en un termini de quinze dies. Encara que el Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent manejava el 13 d’abril com a data d’obertura oficial després de dècades de reivindicacions.

  No obstant això, a causa de problemes tècnics imprevistos, l’obertura de les consultes externes es retardarà. L’Ajuntament d’Ontinyent havia planejat habilitar una nova línia d’autobús per a facilitar l’accés a les instal·lacions, però ha hagut de posposar els seus plans.

  Des de la Conselleria de Sanitat, afirmen que mai es va donar una data precisa per a l’obertura, sinó que es va esmentar de manera genèrica que seria al llarg del mes d’abril. Asseguren que tot està preparat a l’hospital, però s’estan duent a terme les últimes comprovacions sobre el funcionament dels subministraments de serveis bàsics.

  Fins al moment, es va informar que a partir del 13 d’abril es traslladarien totes les consultes externes d’especialitats mèdiques al nou hospital, excepte Rehabilitació i Ginecologia-Obstetrícia. Els usuaris rebran un missatge de text en els seus mòbils amb la nova ubicació de les seues consultes quan es traslladen al nou complex hospitalari. Fins llavors, la seua atenció estarà garantida en l’antic Hospital General.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  6 COMENTARIS

  1. No se equivocan nunca, no mienten nunca y lo más grandioso nunca, nunca son responsables de nada, todo son virtudes y aciertos, así nos va y está cagada, es una demostración más de ello. Por cierto y aprovechando la ocasión pregunto, este verano volverán a cerrar algún servicio y nos mandarán para Xativa, como el verano pasado por falta de personal??

   • Antonio PenadesBerenguer aun esta la torre esa de enfrente del bricocentro que nos costo 30000€ mas la maqueta que costo otra potraca y aun estan viniendo el camps y la lina a innagurarlo por lo manos este hospital se ve y se toca que mad da que lo innaguren esta semana que la que viene.

  2. Vorem si en un any esta acabat, y sobretot si hi han metges

  Comentaris tancats

  El més llegit