19/05/2024 - 23:16
Més

  La falta de suministres impedix l’obertura del nou l’hospital d’Ontinyent

  Altres notícies

  El 29 de març, el conseller de Sanitat, Miguel Mínguez, va anunciar que les consultes externes del nou hospital d’Ontinyent estarien obertes en un termini de quinze dies. Encara que el Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent manejava el 13 d’abril com a data d’obertura oficial després de dècades de reivindicacions.

  No obstant això, a causa de problemes tècnics imprevistos, l’obertura de les consultes externes es retardarà. L’Ajuntament d’Ontinyent havia planejat habilitar una nova línia d’autobús per a facilitar l’accés a les instal·lacions, però ha hagut de posposar els seus plans.

  Des de la Conselleria de Sanitat, afirmen que mai es va donar una data precisa per a l’obertura, sinó que es va esmentar de manera genèrica que seria al llarg del mes d’abril. Asseguren que tot està preparat a l’hospital, però s’estan duent a terme les últimes comprovacions sobre el funcionament dels subministraments de serveis bàsics.

  Fins al moment, es va informar que a partir del 13 d’abril es traslladarien totes les consultes externes d’especialitats mèdiques al nou hospital, excepte Rehabilitació i Ginecologia-Obstetrícia. Els usuaris rebran un missatge de text en els seus mòbils amb la nova ubicació de les seues consultes quan es traslladen al nou complex hospitalari. Fins llavors, la seua atenció estarà garantida en l’antic Hospital General.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -