La bona evolució de la covid-19 reflexa 61 nous positius, però suma 3 noves morts

0

Amb les dades de l’evolució de la Covid-19 publicades avui per la Conselleria de Sanitat es constata la bona evolució dels casos a la nostra comarca. Si les darreres actualitzacions es mantenia una evolució favorable en quant als casos nous, malauradament la tendència de noves morts continuen mantenint-se a l’alça. Avui divendres, les dades de la Conselleria mostren un total de 61 nous casos, 222 proves PCR realitzades als últims 14 dies, i 3 noves morts des de l’actualització del passat dimarts, registrades a Aielo de Malferit, Ontinyent i Benigànim.

L’hostaleria s’obri dilluns 1 de març solament a terrasses i fins les 18h

Si mirem el total de xifres, a la Vall d’Albaida (88707 habitants), s’han enregistrat a dia d’avui un total de 7980 casos positius des de l’inici de la pandèmia, el que suposa prop el 9% de la població total de la nostra comarca. Pel que fa al total de morts (89), representa el 0,10%.

la covid-19 ha afectat ja al 8% de tota la població de la comarca

Ontinyent continua superant el nombre de casos màxim per poder rebaixar les mesures. Actualment, als últims 14 dies s’han realitzat 121 proves PCR, pel que situa la incidència acumulada per cada 100.000 habitants a 342 casos. També se sumen 32 casos nous, i 1 nova mort a la ciutat.

A la Val d’Albaida també baixen el nombre de casos nous, però continuen en augment a L’Olleria, amb 7 nous casos positius, i una incidència acumulada de 289. La població amb major incidència acumulada continua estant a Benigànim, amb 513 casos per cada 100.000 habitants.

Evolució de la covid-19 per pobles a la Vall d’Albaida

Indicadors de risc de la Covid-19 per poder baixar les limitacions

A continuació vos facilitem una taula amb els indicadors que Sanitat va establir per establir mesures addicionals en cada territori.

Publicitat