La Conselleria de Sanitat garanteix la continuïtat del servei d’hemodialisis a Ontinyent

La Conselleria de Sanitat garanteix la continuïtat del servei d’hemodiàlisis a Ontinyent, assumint amb personal i recursos propis la gestió que està realitzant fins ara una empresa privada. Així es confirmava en l’encontre que hui han mantingut a València l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, la regidora de Sanitat, Matilde Francés, i representants dels al voltant d’una vintena d’usuaris del servei, amb El Director General d’Assistència Sanitària, Rafael Sotoca, i el Subdirector d’Organització i Planificació, Carlos Fluixa, davant la situació de pèrdues econòmiques que està registrant l’empresa privada que ofereix fins ara el servei a una planta baixa en la Plaça de les Sufragistes, a poc metres de l’actual hospital.

En l’encontre, els representants autonòmics confirmaven que el servei actualment extern va a internalitzar-se de manera progressiva, per a ser prestat per personal de la Conselleria en les actuals instal·lacions, fins que el nou hospital siga una realitat, apostant per mantenir o millorar el nivell de qualitat que s’ofereix actualment. Mentre l’administració autonòmica efectua els tràmits necessaris per contractar el personal, l’empresa mantindrà el servei, que estava pendent de renovació del conveni signat al seu dia per a la prestació del mateix.

Per altra banda, l’alcalde i la regidora reclamaven en l’encontre la dotació d’un mamògraf provisional fins que arribe el donat per la Fundació Amancio Ortega, ja que el que es venia utilitzant es troba avariat des de fa més de 2 mesos. Els representants de la Conselleria es comprometien a llogar-ne un, que arribarà a la ciutat a curt termini per atendre les persones que estan en llista d’espera.

La regidora de Sanitat, Matilde Francés, agraïa la bona voluntat del govern autonòmic “per a no sols eliminar els risc existent de pèrdua del servei d’hemodialisi, que es fonamental per evitar desplaçaments a les persones usuàries, sinó també assumir els 6000 euros mensuals que costarà dotar a la ciutat d’un mamògraf digital mentre arriba el que finança la Fundació Amancio Ortega junt a un TAC d’última generació. Tot i que seguim treballant amb la Conselleria per fer realitat el nou Hospital, mentre aquest arriba es molt important no sols no deixar de prestar serveis, sinó també millorar els que tenim, i en aquest sentit la reunió de hui ha estat fructífera i positiva”, concloïa.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Sanitat realitza un assaig clínic amb infusió de plasma de pacients que han superat el coronavirus

L’Hospital La Fe de València, l’Hospital Sant Joan d’Alacant i el Centre de Transfusió de …