22/05/2024 - 7:44
Més

  activitats al voltant del Dia Mundial del Càncer

  Altres notícies

  L’Ajuntament, a través de la Regidoria de Sanitat i en col·laboració amb diferents professionals sanitaris i associacions, ha posat en marxa un cicle de conferències gratuïtes, dirigides a la població en general dins del projecte “Ontinyent Saludable”.

  El cicle començarà amb una sèrie d’activitats al voltant del 4 de febrer, Dia Mundial de càncer, organitzades juntament amb l’associació ANIMA, que han estat presentades per la regidora de Sanitat, Matilde Francés, i Lluis Muñoz i Marta Tortosa en representació d’ANIMA. Així, dijous 2 de febrer a les 19.00 h. al Centre Cultural Caixa Ontinyent tindrà lloc una taula redona sobre oncologia que comptarà amb la participació de quatre oncòlegs del departament d’oncologia de l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva. L’ontinyentina Regina Gironés, Mamen Cañabate, Pedro López y Rebeca Chulbi seran els encarregats de tractar temes com ara el consell genètic i obriran la participació als assistents amb un torn de preguntes.

  El dia seguent a les 20.00 h. al C. Cultural Caixa Ontinyent, i amb la col·laboració de la Fundació QUAES, la franco-tunisiana Chadia Chaouch serà la protagonista de la conferència “Corredora de la vida”. L’autora del llibre que porta el mateix nom ens contarà la seua història de superació de la malaltia (que la va fer engreixar 40 kilos que va combarte a través de l’esport) des d’una perspectiva positiva i motivadora que avarca el plànol físic, mental i espiritual.

  Per concloure aquesta setmana del càncer, el dissabte 4 de febrer, Dia Mundial del càncer, a les 20.00 h. al C. Cultural Caixa Ontinyent, tindrà lloc el III Memorial Susana Balaguer, “una cita que ret homenatge no sols a la pròpia Susana sino a totes aquelles persones que ens han deixat, com és el cas del soci fundador d’ANIMA Rafa Revert. Un recital que a través de la música i la poesia, vol ser una espenta d’optimisme i esperança per als que estan passant per la malaltia”. La violinista Àngels Muñoz, el guitarrista Camilo González, la cantant Miriam Albero i el contrabaix Victor Fernández, fussionaran els estils modern i clàssic en cançons que van des dels boleros fins al pop i al rock.

  Font: Ajuntament d’ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -