728×90 caixa onti estiu
Home > Esports > El “Repte Solidari” amb eixida en Ontinyent presenta els seus 44 participants

El “Repte Solidari” amb eixida en Ontinyent presenta els seus 44 participants

La regidora de Sanitat d’Ontinyent, Matilde Francés acudia el passat divendres a l’acte de presentació dels 44 participants del “Repte Solidari” , una iniciativa benèfica impulsada per l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) per la qual els corredors i corredores completaran 121 quilòmetres a peu entre Ontinyent i Almussafes des de les 18:30 hores de divendres 13 d’abril i fins les 18:00 de dissabte 14.

Aquest primer encontre tenia lloc al Centre Cultural d’Almussafes, on acudien la pràctica totalitat dels participants confirmats i representants dels Ajuntaments d’Ontinyent, Almussafes i algunes de les 16 poblacions per on està previst que passe el recorregut que es presentarà a la presentació oficial que tindrà lloc pròximament a la seu de la Diputació de València, municipis on les juntes locals de l’AECC organitzaran actes oberts a la ciutadania per a animar als veïns i veïnes a col·laborar en la causa.

En l’acte, Matilde Francés va manifestar que per a Ontinyent “és un honor” ser punt de partida d’aquest recorregut solidari, mostrant el complet suport del consistori a la iniciativa. El promotor i director del Repte Solidari, José Antonio Miguel Garrido, va agrair l’esforç dels participants i el suport rebut per part d’institucions, empreses i associacions perquè l’esdeveniment arribe a bon port, tenint especials paraules per a l’alcalde d’Ontinyent i President de la Diputació, Jorge Rodríguez. A l’encontre, on també van intervindre la regidora d’Almussafes Francisca Oliver, i el tècnic de l’Associació Espanyola Lluita contra el Càncer de València, Sergio Sahuquillo, es va donar algunes explicacions del recorregut i detalls logístics als i les esportistes, molts amb experiència prèvia en aquest esdeveniment i tots ells amb una història de superació pròpia o propera amb el càncer, per a afrontar amb èxit la prova.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Pedro Garcia, 1er classificat amb el club PyE DulceBebé

El club PyE Dulce Bebé també va pasar pels premis del circuit de curses populars …