19/04/2024 - 23:21
Més

    Xavi Castillo actuarà a Benigànim per recaptar fons per pagar la demanda de Fabra contra Compromís

    Altres notícies

    Pot de plom farà una actuació per ajudar al col•lectiu ontinyentí a fer front a la depesa de la sentència, advocats i taxes que sumen quasi 15.000 €

    L’actuació serà el proper divendres 27 de setembre, a Benigànim, amb l’espectacle ‘Veriueu-ho!’ Preu 10€.

    DenunciaCasFabraCompromísAl col•lectiu de Compromís a Ontinyent continuem treballant en la campanya per a recollir fons amb què poder fer front a la sentència que ens obliga a pagar quasi 15.000 euros a l’ex-president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra.

    Hem organitzat una actuació de Xavi Castillo els beneficis de la qual es destinaran a aquesta finalitat. La representació de l’espectacle ‘Veriueu-ho!’ serà divendres 27 de setembre, a les vuit de la vesprada, a l’auditori municipal de Benigànim, amb entrades a 10 euros.

    El portaveu del grup municipal, Josep Francés coincidia amb la secretària local, Elvira Tortosa en afirmar que “ és una bona ocasió de gaudir del humor de Pot de plom i ajudar a Compromis en una sentència tant injusta coma aquesta per un preu simbòlic de 10€”

    Compromís ha creat una fila zero, per a la qual es poden fer ingressos al compte corrent 3159-0059-53-2308901327, indicant com a concepte el nom, cognoms i document d’identitat.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -