18/04/2024 - 6:21
Més

    Virtudes González: “la reforma de la llei d’interrupció de l’embaràs és un pas enrere per a la llibertat i la igualtat”

    Altres notícies

    La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ontinyent, Virtudes González, ha mostrat “el rebuig frontal” del Govern d’Ontinyent a la reforma de la Llei d’Interrupció de l’Embaràs aprovada per l’Executiu Central de Mariano Rajoy, un canvi que ha definit com “un pas enrere per a la llibertat i la igualtat de les persones, que va a crear una enorme inseguretat jurídica”.

    La regidora, que recordava que el plenari municipal va aprovar el passat mes de novembre (amb els únics vots en contra dels regidors del Partit Popular) una moció a favor del dret a decidir de les dones sobre l’embaràs, mostrava la seua indignació “per una llei contra les dones, contra la igualtat d’oportunitats i el dret a decidir. Aquest fet marca un pas enrere per a la llibertat i la igualtat. Les dones han de tenir la capacitat per a decidir en tots els moments de la seua vida, i el Govern del PP ens acaba de llevar un dret fonamental”, destacava.

    Per a González, esta reforma “provocarà uns problemes per a la salut i la vida de les dones que amb la llei actual de 2010 no existeixen, i sotmetrà a les dones a una espera innecessària i a un laberint per aconseguir el permís de dos metges”. La regidora assenyala també que aquesta reforma “no està entre les demandes i preocupacions dels ciutadans, ni les grans ni les menudes, no és una de les necessitats urgents que té Espanya, que són altres, i només respon al desig del PP de d’acontentar el seu electorat més retrògrad i extremista, creant un problema d’on no n’hi ha”, concloïa.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -