20/04/2024 - 0:20
Més

    Virtudes González i el Consell Veïnal van tindre ahir la primera presa de contacte

    Altres notícies

    L´Alcalde d´Ontinyent, Jorge Rodríguez, va presentar ahir a la nova regidora de Participació Ciutadana del municipi, Virtudes González, al consell veïnal, on el representants de les diferents associacions van tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà la línia d’actuació que el govern municipal vol seguir durant aquesta legislatura.

    Durant l’acte, l’Alcalde va destacar que la nova regidora ha d’actuar com a delegada del govern municipal, convertint-se en una  “finestra única” més propera als problemes ciutadans i a les necessitats de les associacions veïnals per poder, així, traslladar totes aquestes a l’equip de govern. Afirma Rodríguez que les associacions han de ser els “ulls” de la Corporació Municipal.

    A banda d’això, es tractaren altres qüestions com són la calendarització, establint una periodicitat de les reunions del consell que podria ser, en principi, bimensual, i que facilitaria el tractament d’una major varietat de temes, i acordant que les associacions disposaran d’un temps per a comunicar els punts a tractar i així poder incloure-ho a l’ordre del dia. A més, també estipularen que cada reunió estarà acompanyada pel seu regidor corresponent, a la fi de resoldre de la millor forma possible els temes tractats.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -