Unides Podem-Esquerra Unida presenta la seua llista per Ontinyent

0

UNIDES PODEM-ESQUERRA UNIDA Ontinyent va presentar oficialment, el passat dissabte, la seua candidatura a les eleccions municipals. Com a convidats a aquest acte van assistir la candidata al Parlament Europeu, Ester Sanz i el diputat a les Corts Valencianes, Jordi Alemán.

Silvia Arques Ruiz com a cap de llista de la candidatura de Unides Podem-Esquerra Unida d’Ontinyent i Jordi Sebastián Vicente Alonso com número 2 de la llista, van fer un repàs detallat de com després de 14 mesos de reunions i treball conjunt entre els partits de Podem Ontinyent i Esquerra Unida d’Ontinyent s’havia aconseguit fer un programa electoral amb el qual concórrer conjuntament a les eleccions municipals d’Ontinyent.

Silvia Arques va explicar als assistents com s’havia arribat a confeccionar la llista de candidats per a les eleccions municipals i a continuació va nomenar-los un a un. Entre els quals destaquen els huit primers llocs:

1.- Silvia Arques Ruiz 
2.- Jordi S, Vicente Alonso
3.- Rafael Muñoz Garcia
4 .- Inma Penades Soler
5.- Mari Carmen Fernández Carbonell
6.- Maria Soler 
7.- Sandra Arjona Calatayud
8.- Pedro Garcia Miguel.

L’acte va finalitzar amb les intervencions de Jordi Alemán i Esther Sanz que van animar a implicar-se en la campanya electoral “i aconseguir així el canvi de rumb que necessita el nostre país per a benefici de les classes populars d’aquest”.

Publicitat