28/03/2024 - 21:42
Més

    Torró lamenta que al PP li sàpia mal que Ontinyent vaja a tenir nous jutjats

    Altres notícies

    La primera tinent d’alcalde d’Ontinyent, Rebeca Torró, ha lamentat l’actitud “rabiosa i irresponsable” del Partit Popular al voltant de l’anunci de que la ciutat tindrà un nou Palau de Justícia ubicat en l’antiga fàbrica de Bernabéu, al barri del Llombo.

    Torró ha lamentat que els populars “en una demostració de la seua feblesa com a oposició, vullguen crear dubtes sobre gestions que són ben sòlides i amb resultats demostrables”. En aquest sentit, ha destacat que l’informe d’idoneïtat emès per la Conselleria de Justícia (adjunt amb la nota de premsa) “els tapa la boca al seu intent d’intoxicar”. A més a més, assenyala, “menteixen quan diuen que haurem d’avançar els diners de la reforma de la fàbrica perquè no és cert: Serà la Conselleria de Justícia qui ho avance, no com van fer ells quan governaven amb les butaques de l’Echegaray, el cost de les quals ha tardat anys en abonar-se a l’Ajuntament”.

    Rebeca Torró que acudia ahir a València a la presentació del Pla d’Infrastructures Judicials de la Conselleria de Justícia, i tenia ocasió de parlar al respecte d’Ontinyent amb la Consellera Gabriela Bravo, posava de relleu que aquest Pla “inclou ben clarament Ontinyent com a remodelació, una remodelació que es farà sobre un edifici que efectivament ha d’adquirir l’Ajuntament, però a un preu irrisori per al bot de qualitat que suposarà per als serveis judicials a la ciutat, una quantitat que a més va a ser molt menor a la subvenció que rebrem”, avançava. L’Ajuntament ja té un principi d’acord amb la propietat de l’edifici i ha iniciat ja l’expedient d’adquisició.

    La primera tinent d’alcalde destacava que sentar les bases per comptar amb el llargament reclamat nou Palau de Justícia “no ha estat gens fàcil, i ha requerit de molt d’esforç i treball per part de l’alcalde i el Govern d’Ontinyent. És altra demanda històrica que requereix de moltes gestions però que va a fer-se realitat, com l’Hospital, la millora dels accessos incloent el nou per l’Avinguda de Torrefiel, el Museu Tèxtil de la Comunitat Valenciana, l’ampliació del Campus i les titulacions universitàries i tantes altres qüestions que de la mà del Govern de Jorge Rodríguez estan fent-se realitat. Nosaltres no venem fum i maquetes com feien altres”, concloïa Rebeca Torró.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -