29/03/2024 - 15:06
Més

    Reme Espí Aragó és la candidata a l’alcaldia de Benissoda per Ens Uneix

    Altres notícies

    Reme Espí Aragó és la candidata a l’alcaldia de Benissoda per Ens Uneix per a les properes eleccions municipals que tindran lloc el 28 de maig de 2023. Espí, de 43 anys, és mare, diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat de València, estudis que va cursar al Campus d’Ontinyent. A la seua trajectòria laboral inclou tasques administratives a l’empresa privada i l’administració pública.

    Espí es presenta a l’alcaldia “amb molt d’orgull i il·lusió però, sobretot amb ganes de treballar. Després de 4 anys com a regidora tinenta d’alcalde he aprés de primera mà la gestió diària d’un Ajuntament i funcionament de l’administració local. Gràcies a aquesta experiència i formació he obtingut uns coneixements que podré aplicar per fer evolucionar Benissoda amb tots els recursos dels que disposem. A més a més, seria un orgull per a mi ser la primera dona Alcaldessa per als veïns i veïnes a Benissoda”.

    La candidata de Ens Uneix manifesta sentir-se “molt afortunada i agraïda per comptar amb un equip on tots junts mirem cap a una mateixa direcció, i no és altra que la d’aconseguir un poble el millor possible per a totes i per a tots, amb nous reptes per a seguir i millorar, sempre amb responsabilitat i bon fer. Som un poble menut, però no per això hem de quedar-se enrere amb el model de societat actual i els nous reptes que se’ns posen al davant”.

    Des de Benissoda Ens Uneix s’ha fet una crida als veïns i veïnes de la localitat perquè facen arribar a la formació “les seues inquietuds, necessitats, idees i propostes per un poble viu”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La “Dansa Macabra” reuneix centenars de persones

    Més de 80 persones de diferents entitats culturals locals participen en la cita cultural impulsada per l’Ajuntament
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -