29/03/2024 - 16:51
Més

    Podemos Ontinyent finalitza les seues eleccions constituents

    Altres notícies

    El passat dia 31, finalitzaren les eleccions al procés constituent municipal, donant com ha resultat el dia 2 de gener de 2015 els membres que representen a Podemos a la ciutat d’Ontinyent.

    Durant el procés s’han registrat seixanta-nou vots, el resultat dels quals han designat com ha secretaria general a Silvia Arques, amb trenta-vuit vots a favor i el seu document polític-organitzatiu anomenat “Prou-clar”, Javi Calabuig, l’altre candidat, va obtenir vint-i-set vots a favor.

    Així mateix, han eixit designat els membres del Consell ciutadà, encarregats d’establir la línia política de la formació a nivell local. Al Consell Ciutadà es van presentar 13 persones, de les quals s’han elegit democràticament sis membres: Xelo Agustín, Raúl Belda, Vicente Calabuig, Concepción Penadés, Joan Pere Santonja i Fernando Pérez.

    En les següents dates, l’Assemblea de Podemos, haurà de fer front a les qüestions més importants que afecten a aquesta formació; establir prioritats d’actuació en la línia general dels principis ètics de Podemos, i constituir grups de treball impulsats per la ciutadania. És per això que l’assemblea de Podemos d’Ontinyent, convida a la participació popular, i recorda que el pròxim dijous dia 8 de gener a les 20’00h i el dissabte dia 10 de gener a les 11’00h es celebrarà una assemblea ordinària per a poder coordinar els ciutadans interessats. També poden posar-se en contacte al e-mail: podemontinyent@gmail.com

    Agraïm la participació de la ciutadania, especialment als votants que han donat suport a este procés. Aquesta Secretaria General, recorda que els membres elegits, són tan sols, els transmissors de la voluntat del poble, la ferramenta per a assentar les bases d’un canvi cap a una política oberta, participativa i popular.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La “Dansa Macabra” reuneix centenars de persones

    Més de 80 persones de diferents entitats culturals locals participen en la cita cultural impulsada per l’Ajuntament
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -