18/10/2024 - 12:20
Més

    Patricia Folgueras: «Rebeca Torró garanteix que el seu compromís amb Ontinyent continua intacte, a pesar que ara s’amplia al conjunt de l’estat»

    La secretària general de l’agrupació socialista local Patricia Folgueras, ha mostrat la seua satisfacció respecte a aquesta nova responsabilitat de la companya d’aquesta agrupació Rebeca Torró “convençuda que Rebeca Torró, amb tota la humilitat, però amb la promesa i el convenciment de deixar-se la pell en l’encàrrec, per a continuar transformant, des d’una altra dimensió, els mecanismes i les condicions que ens porten cap a un futur més pròsper, feliç i sostenible, per a totes i tots”.

    Dilluns passat, el ministre d’Indústria i Turisme, Jordi Hereu, va presidir la cerimònia de presa de possessió de Rebeca Torró com a Secretària d’Estat d’Indústria. En la seua intervenció, Jordi Hereu va reafirmar el seu compromís amb la indústria i el turisme, “dos pilars fonamentals de l’economia espanyola”.

    Folgueras ha ressaltat que “aquesta gran oportunitat és un èxit de la ciutat, ja que el projecte socialista de ciutat i de recuperació, se suma i contribueix al camí emprés pel Govern d’Espanya i per Europa, no sols la d’impulsar la transformació digital, sinó també la de liderar la descarbonització de les nostres indústries, per a transitar junts el camí de la sostenibilitat, que vetle per la igualtat i la cohesió social i que no deixe a ningú arrere”.

    Patricia Folgueras vol ressaltar que amb el nomenament de Rebeca Torró. “Es pot garantir que el seu compromís amb Ontinyent continua intacte, a pesar que ara s’amplia al conjunt de l’Estat”, ha afirmat. Al mateix temps, ha transmés el sentiment de satisfacció que en aquests moments envaeix a l’agrupació local. “Rebeca Torró comença amb passió el compromís de formar part del Govern d’Espanya. Encara que aquest a Madrid, té claríssim que mai renunciarà a la seua ciutat, als seus amics, als seus ideals i principis, que han guiat el seu camí i li han fet ser com és i arribar fins ací, i que, sense lloc a dubte, continuaran sent el seu far de referència”.

    En la seua intervenció del passat dilluns, el Ministre Jordi Hereu va tindre paraules d’elogi per a la nova Secretària d’Estat d’Indústria. Rebeca Torró que serà la persona encarregada de “liderar una històrica reivindicació de la indústria com és la Secretaria d’Estat d’Indústria” d’un sector que contribueix al 17% de PIB nacional. Hereu ha glossat la seua “dilatada trajectòria i provada capacitat negociadora” tant en la captació del projecte de la gigafactoria de bateries *PowerCo a Sagunt, com la seua gestió en la seua etapa de Consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat en el Govern Autonòmic Valencià.

    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Noves ajudes municipals a Agullent per a la rehabilitació d’habitatges de més de 50 anys

    L'Ajuntament d'Agullent ha anunciat una nova edició del Pla d'Ajudes Municipals per a la Rehabilitació de Vivendes i Locals,...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -