La Regidoria d’Enllumenat ha demanat al departament de Medi Ambient que la poda iniciada als carrers pròxims de la Fira, continue per a millorar la seguretat dels vianants. El regidor popular Paco Penadés ha registrat un escrit dirigit a la regidora Sayo Gandia sol·licitant que “la poda que s’ha realizat en el carrer José Iranzo i un tram de l’avinguda Albaida, no es quede ahí i prosseguisca en tots els carrers en els que els arbres interfereixen amb l’enllumenat”.

La petició de la poda és reiterativa, ja que la Regidoria d’Enllumenat ha plantejat este tema per registre d’entrada als anys 2019, 2020 i 2021, així com al Ple Municipal en nombroses ocasions. En paraules del regidor d’Enllumenat “tots els anys quan arriba el canvi d’hora al mes d’octubre i comença a fer-se fosc més prompte, demanem que es procedisca a la poda en aquelles zones més conflictives com són els passos de vianants, per a evitar que les rames afecten a la visibilitat dels conductors”.

El regidor popular Paco Penadés reclama que “si quan ve la Fira es poden el carrer José Iranzo i un tram de l’avinguda Albaida, no s’entén perquè no es continua en aquells carrers en els que especialment les moreres, afecten a la seguretat i protecció dels vianants”.

Des de la Regidoria d’Enllumenat fan menció a carrers com Pio XII i tots els seus encreuaments com són Padre Luis Galiana, Escultor Julio Capuz, Martínez Valls, Salvador Tormo i José Iranzo. També l’avinguda Almaig presenta necessitat de poda des del Centre de Salut del Barranquet fins el Parc Vicent Andrés Estellés i per últim, les avingudes Vicent Gironés i Almansa al barri de Sant Rafel.

El regidor d’Enllumenat Paco Penadés exigeix coherència al departament de Medi Ambient “ja que la poda no pot ser selectiva en funció de si en un carrer tenim Fira o no, ha de prevaleixer la seguretat del vianant i la visibilitat del conductor per a evitar accidents de trànsit”.

Per últim des de la Regidoria d’Enllumenat recorden que enguany ha implantat el pla “Passos Segurs” per a millorar la seguretat en els passos de vianants. Un programa realitzat davant les nombroses demandes de la ciutadania, que queda incomplet si no es realitza una poda efectiva.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.