25/04/2024 - 14:48
Més

    Jorge Rodríguez anuncia que “el millor està per vindre” en la seua proclamació com a candidat

    Altres notícies

    Jorge Rodríguez, alcalde d’Ontinyent, ha estat proclamat hui dijous per unanimitat com a candidat a l’Alcaldia d’Ontinyent pels socialistes ontinyentins. Només ser elegit, Jorge Rodríguez, de 34 anys, es va dirigir als militants i simpatitzants que omplien la seu del Dos de Maig anunciant que després de 4 anys a l’Alcaldia “el millor està per vindre”, deixant clar que el seu objectiu és “guanyar les properes eleccions per a seguir fent d’Ontinyent una ciutat moderna, eficient i oberta al món”, va afegir el candidat socialista.

    Jorge Rodríguez es dirigia als presents per fer balanç d’un període “políticament apassionant i del qual podem sentir-nos ben orgullosos perquè hem estat fidels i coherents amb els quatre eixos del nostre programa electoral: hem potenciat la transparència i la regeneració democràtica amb accions com l’Ontinyent Participa; hem apostat per la Política Social quan més falta feia, duplicant les partides socials; hem impulsat una nova política econòmica que ha comptat amb la implicació dels agents socio-econòmics i hem creat plans d’ocupació que comencen a donar els seus fruits; i tot açò amb una gestió eficient que ha permès reduir a quasi la meitat el deute municipal que heretàrem sense pujar els impostos i mantenint i millorant el serveis”, destacava.

    Jorge Rodríguez va reconèixer que “per a fer aquesta espècie quadratura del cercle s’ha treballat de valent, però s’ha comptat amb la complicitat de la majoria de la gent, que va entendre que estàvem en uns moments crítics i van arrimar el muscle. Per tot això i més pense que ha valgut la pena el treball realitzat”.

    En aquest sentit, l’alcalde d’Ontinyent tenia també paraules d’agraïment “per associacions de comerciants, de veïns, socials, culturals o esportives amb la seua tasca diària; empreses i col•lectius empresarials que han apostat per la ciutat per a la seua activitat; o entitats com Caixa Ontinyent o la Universitat de València, que han estat i són fonamentals per al nostre projecte de ciutat; i en definitiva a tots aquells i aquelles que han contribuït estos anys per fer d’Ontinyent un lloc millor. Entre tots hem demostrat que junts som més i que Ontinyent està marcant el camí cap a un futur il•lusionat al que volem continuar adreçant-se i per al que compte amb tots vosaltres, perquè el millor està per vindre”, concloïa Jorge Rodríguez.

    El candidat dels socialistes anunciava l’inici d’una ronda de reunions amb col•lectius de tot tipus per elaborar un programa electoral “que assumirà les idees que ens faça arribar la gent, perquè per a nosaltres Ontinyent i els ontinyentins estan per damunt de tot, s’ha de posar l’accent sempre en les persones. Aquest ha estat un dels trets identitaris del Govern d’Ontinyent, i així volem que continue sent a la propera legislatura”, apuntava. Jorge Rodríguez avançava també que el programa contemplarà una aposta “per un creixement sostenible i sustentat sobretot en la regeneració de la indústria; per un impuls comercial que convertisca Ontinyent en un pol d’atracció cada volta major; per una rehabilitació i millora de l’urbanisme que faça més atractiva la ciutat per a veïns, empreses i turistes; i per una activitat creixent com a la ciutat universitària que ja som”, explicava.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -