25/04/2024 - 9:35
Més

    Patricia Folgueras és la nova secretària general del PSPV PSOE d’Ontinyent

    Altres notícies

    L’assemblea dels socialistes d’Ontinyent va aprovar el dijous 28 d’abril, per unanimitat, la nova executiva de l’agrupació local. Patricia Folgueras serà la nova secretària general. Rebeca Torró dóna el relleu a Folgueras. L’actual secretària autonòmica d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Consum ostentarà la presidència de l’agrupació. Jaime Peris, actual director general d’Alta Tecnologia, Inversions i Infraestructura de la Conselleria de Sanitat, serà el vicesecretari general i Paco Pons, el secretari d’organització i atenció a la militància.

    A l’executiva s’incorporen nous militants, com ara Salvador Borrás, responsable de l’àrea d’Educació, Gestió del Talent i Justicia Social, i Enrique Montesinos, Acció Territorial i Política Municipal. L’executiva dels socialistes d’Ontinyent combina cares noves amb militants amb experiència com M.José Soto, responsable d’Igualtat i Participació Ciutadana i Enrique Mollà, que s’encarregarà de l’àrea de Benestar, Consum i Relacions Internacionals.

    Patricia Folgueras és militant del PSPV-PSOE des de l’any 2009. Folgueras ha tingut responsabilitats municipals ja que va ser regidora de sostenibilitat durant la legislatura 2015-19. Orgànicament va ocupar la secretaria de Política Municipal de l’anterior executiva. És mestra de primària al CEIP Bonavista, on ha format part de l’equip directiu del centre durant 17 anys.

    La nova secretària general del PSPV-PSOE local ha afirmat: <>.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -