19/03/2024 - 3:57
Més

    Paco Penadés, proposa millorar la il·luminació dels passos de vianants per a augmentar la seguretat

    Altres notícies

    “Millorar la il·luminació dels passos de vianants és una de les actuacions que proporciona major seguretat als nostres carrers. Aquesta actuació, que s’està realitzant ja en altres ciutats”, és la proposta que presenta el regidor del PP, Paco Penadés, amb un objectiu doble; millorar la il·luminació als carrers i guanyar en seguretat viària.
    Paco Penades, regidor d’Enllumenat Públic a l’Ajuntament d’Ontinyent, va proposar en el ple de febrer la creació d’una comissió entre els departaments d’Urbanisme, Sostenibilitat i Enllumenat per a estudiar la interferència dels arbres amb els fanals i veure quines serien les actuacions a realitzar. La proposta, que no es va considerar llavors per la irrupció del COVID-19, ha estat presentada de nou per part de Penadés qui explica que “ja existeix una valoració tècnica i econòmica que inclou els passos de vianants amb problemàtica per falta de llum i el calculo que ascendeix a uns 6.000 euros en cada actuació. Ara del que es tractaria, és de revisar aquesta valoració i comprovar la seva vigència, triar els passos de vianants amb major necessitat de millora d’enllumenat per la interferència dels arbres i adjudicar els treballs a l’empresa que va realitzar el pressupost perquè s’executi”.

    Penadés comenta “No obstant això, atès que la regidoria d’Enllumenat no compta amb una partida d’inversions caldria buscar consignació pressupostària per part del govern local”. A més, en el cas que els recursos econòmics dels quals disposem siguin insuficients es podria estudiar la possibilitat de realitzar aquesta intervenció amb material de recuperació que es troba en el magatzem municipal i que els treballs es realitzin per part dels treballadors de l’ajuntament dels departaments d’Enllumenat i Obres i assegurança que així cada intervenció podria reduir-se gairebé en un 50% el cost”.

    Finalment, el regidor del PP considera que seria molt important que aquest tipus d’accions també retornin en l’economia d’Ontinyent “podent incloure aquesta actuació en la relació de treballs que aquest ajuntament durà a terme per a millorar els efectes de la crisi del COVID-19 i afavorint la compra a proveïdors locals”, explica Paco Penadés.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent amplia els espais verds fins arribar als 146 amb una superfície de 635.000 m2

    L’Ajuntament trau a licitació el nou plec de manteniment de parcs i jardins que donarà cobertura a les noves necessitats en esta matèria
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -