Óscar Borrell lamenta “la relliscada” de Compromís al voltant de la piscina coberta

El regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, Óscar Borrell, ha lamentat “la relliscada” del grup municipal de Compromís en les seues crítiques al voltant de la piscina coberta. El regidor ha demanat a la formació nacionalista “que pregunten o s’informen millor abans de difamar contra serveis públics i afectant els treballadors i treballadores d’aquestos”.

Borrell explicava que “com li ha contestat la pròpia direcció de la piscina, aquesta instal·lació mai ha incorregut en cap incompliment i es compleixen totes les exigències de sanitat i manteniment. És anecdòtic la falta de rumb i el nivell de la regidora de Compromís, que fa una nota de premsa dient unes coses i als pocs dies després de veure l’equivocació que havia comès canvia el seu relat dient que la piscina coberta havia fet les obres necessàries per millorar la piscina…Quan el que és cert és que aquesta sempre ha complit tots els estandars i esta setmana no s’ha fet cap intervenció gràcies a Compromís, com volen fer entendre”.

El regidor d’Esports afegeix que “entenem la seua inexperiència, però en aquest cas ho tenien tan facil com demanar consell a l’exregidor d’esports Pepe Pla, del seu partit, qui va signar els plecs de condicions que regeixen l’acció de l’empresa adjudicatària, plecs on per cert es recalca que tot el manteniment, neteja i substitució d’elements és responsabilitat de l’empresa, qui, per cert, té adjudicat el servei durant 15 anys també per una gestió de l’exregidor de Compromís”.

Per a Óscar Borrell, “Compromís per Ontinyent l’únic que ha aconseguit en malparlar del servei és perjudicar als treballadors i treballadores de la Piscina Coberta i posar en perill la supervivència del servei de manera absolutament gratuïta. La regidora de Compromís ja va mostrar el seu desconeixement de la cosa pública quan va intentar llevar-se la responsabilitat de la firma d’un document per extraure el servei d’arxius de la Mancomunitat, ara torna a relliscar, i volem recordar-li que l’acció del Govern ha de ser sempre responsable i seriosa, però la de l’oposició també”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Vall Ens Uneix tatxa de populista i antidemocràtica l’exigència de PP i Compromís de deixar sense publicitat als mitjans de comunicació

La portaveu de la Vall Ens Uneix, Natàlia Enguix, considera “antidemocràtic i insolidari” que el …