24/04/2024 - 8:54
Més

    Nico Calabuig s’incorpora a l’Executiva Nacional de Més Compromís com a Secretari d’Assessorament Municipal

    Altres notícies

    Aquest passat dissabte es ratificava durant la celebració del Consell Nacional de Més Compromís el nomenament de Nico Calabuig com a nou membre de l’Executiva Nacional del partit valencianista. D’aquesta manera, el regidor i portaveu de Compromís per Ontinyent s’incorpora a l’equip de treball que dirigeix Més Compromís, encapçalat per la secretària general, Àgueda Micó, i del qual formen part els principals exponents del partit, com el diputat Joan Baldoví, el conseller Vicent Marzà, la Vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, o el President de les Corts Valencianes, Enric Morera, entre altres.

    A més, durant aquest mes de desembre, Calabuig ha començat a treballar al grup Compromís de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies com a assessor en matèria de municipalisme, prestant suport i treballant estratègies i accions concretes amb els grups municipals de Compromís de la demarcació de València.

    La secretària general de Més Compromís i coportaveu de Compromís, Àgueda Micó, ha apuntat que “aquest nomenament suposa un reconeixement a la tasca que està desenvolupant el grup municipal Compromís per Ontinyent, i el seu portaveu Nico Calabuig, durant tot aquest temps, amb una actitud responsable, propositiva i treballadora. A més, hem volgut posar en valor la trajectòria de Nico, qui tot i la seua joventut ja ha ostentat diverses responsabilitats a escala local i comarcal, i tenim l’absoluta certesa que aportarà a l’equip tot el seu esforç, idees i ganes en aquesta nova etapa”.

    En paraules de Nico Calabuig, “és tot un honor haver sigut escollit pels meus companys i companyes com a nou membre de l’Executiva Nacional de Més Compromís, i incorporar-me com a Secretari d’Assessorament Municipal en el treball diari de la direcció del partit. Vull agrair el suport tant a l’Executiva encapçalada per Àgueda Micó com al Consell Nacional que ha ratificat la decisió. Aquesta decisió contribuirà a seguir situant el projecte que estem desenvolupant a Ontinyent com una prioritat per a Més Compromís”.

    “Amb aquest nomenament s’ha volgut reconéixer la nostra tasca d’oposició responsable i actitud propositiva constant, malgrat l’adversitat. A partir d’ara, el nostre projecte eixirà reforçat, ja que la nostra experiència servirà per a ajudar a altres companyes i companys del País, i alhora, l’experiència de treball conjunt amb altres grups municipals de Compromís tant de govern com d’oposició ens aportarà noves visions molt útils per seguir construint l’alternativa de govern que necessita la nostra ciutat”, ha explicat el portaveu de Compromís per Ontinyent.

    D’altra banda, Calabuig també ha apuntat que “el fet d’incorporar-me dins el grup Compromís de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies em permetrà augmentar el contacte amb tots els regidors, regidores i personal de confiança que cada dia treballa per millorar els seus pobles i ciutats des de l’àmbit local. Tenim molts projectes i idees entre mans des de l’àrea de municipalisme de la FVMP, i serà molt il·lusionant anar posant-los en pràctica junt amb la resta de companys i companyes, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de totes les valencianes i valencians”.

    El nomenament de Nico Calabuig com a nou membre de l’Executiva Nacional de Més Compromís ha fet que Calabuig deixe el seu càrrec a la mesa del Consell Nacional, al qual va arribar a principis d’octubre, ja que “tot i no ser incompatible estatutàriament, sí que considere incompatible des del punt de vista ètic formar part de la direcció del partit i alhora de l’òrgan que modera els debats del Consell Nacional”. Aquest nou nomenament suposa un pas més dins l’organigrama de la direcció política de la formació valencianista.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -