18/04/2024 - 6:09
Més

    Miquel Soler garanteix la inclusió de les peticions d’Ontinyent al mapa escolar valencià

    Altres notícies

    La reforma de l’IES l’estació, l’adaptació a la LOGSE del CEIP Bonavista o el nou Conservatori estaran a la llista que es presentarà en breu.

    L’Alcalde d’Ontinyent i el Secretari Autonòmic d’Educació visiten les aules pilot de 2 anys als col·legis Bonavista i Vicent Gironés.

    Històriques peticions en matèria educativa d’Ontinyent com la reforma de l’IES l’estació, l’adaptació a la LOGSE del CEIP Bonavista o el nou Conservatori seran inclosos al “Mapa Escolar Valencià” amb el que la Conselleria d’Educació fixarà les prioritats de les obres a efectuar.

    Així ho assegurava hui el Secretari Autonòmic d’Educació, Miquel Soler, a la seua visita a la ciutat, on es reunia amb L’Alcalde d’Ontinyent i President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez. Tots dos, acompanyats pel Coordinador de Política per a les Persones, Jaime Peris, i el regidor d’Educació, Óscar Borrell, visitaven les aules pilot de 2 anys posades en marxa por la Conselleria amb la col·laboració de l’Ajuntament als col·legis Bonavista i Vicent Gironés, i es desplaçaven també al Conservatori Professional de Música.

    Les referides obres són, entre altres (com ara la substitució de fibrociment en alguns centres), qüestions que Soler qualificava de prioritàries, “i tot i que són moltes les deficiències als centres educatius de la Comunitat Valenciana, on tenim múltiples centres amb barracons i altres problemes, estes qüestions seran tingudes en compte i incloses en aquest llistat que es publicarà abans de Nadal i que servirà per establir de manera objectiva i transparent l’ordre en el que s’executaran les obres”, destacava.

    Soler avançava així mateix que aquest divendres remetrà una carta a tots els alcaldes dels municipis valencians “perquè ens envien quines són les prioritats en matèria educativa des del seu punt de vista, i amb això i la informació de la que ja disposem realitzarem aquest llistat”, assenyalava.

    L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que incidia a Miquel Soler en la necessitat de que s’executen aquestes actuacions a la ciutat, agraïa al Secretari Autonòmic “el canvi de voluntat que s’ha produït amb el canvi de Govern a la Generalitat, i que a Ontinyent s’està podent constatar en fets com que les dues escoles que tenien retallades educatives, com eren els col·legis Martínez Valls i Vicent Gironés, han recuperat les unitats i han engegat les aules pilot per a alumnes de 2 anys, que hui hem comprovat que estan donant bons resultats”, concloïa.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -