Més de 600 persones abarroten el Parc Pere IV per donar suport als socialistes de cara al 26-J

0
Imatge d'arxiu d'un acte electoral socialista la parc Pere IV

Més de 600 persones abarrotaven en la vesprada-nit d’aquest dimarts el Parc de Pere IV d’Ontinyent per donar suport a la candidatura del PSOE que encapçala Pedro Sánchez a les Eleccions Generals del proper diumenge. L’acte organitzat pels socialistes va consistir en un sopar a la fresca per escoltar les intervencions dels Presidents de la Generalitat i la Diputació, Ximo Puig i Jorge Rodríguez, i seguir en una pantalla gegant el partit de l’Eurocopa de futbol entre Espanya i Croàcia.

Tant el Secretari General dels Socialistes Valencians com el líder dels socialistes ontinyentins van agrair la massiva resposta a l’acte, i van demanar el vot per al “canvi amb estabilitat” d’un govern liderat pel PSOE per deixar arrere una etapa on s’ha desmantellat l’Estat del Benestar. Ximo Puig va destacar que “la història no l’escriuen les enquestes ni ningú des de fora, sinó la ciutadania que votarà diumenge”, enfatitzant que la millor opció “és un projecte seriós i rigorós de canvi real i de transformació, que és el que té el PSOE”.

Jorge Rodríguez destacava per la seua banda la capacitat dels socialistes per liderar un govern “que aposte en un moment històric molt difícil per la bona política, on l’objectiu és els ciutadans visquen millor i siguen més feliços, on es creen espais de convivència perquè cadascú desenvolupe els seus models de vida, i on es pose l’interès comú per damunt de l’individual”. Rodríguez incidia en què un govern liderat pels socialistes “és la millor garantia front als reptes que te el nostre país per davant”, concloïa.

Publicitat