28/03/2024 - 14:36
Més

    La Pobla del Duc demana suport a Diputació per posar en marxa una sala multiesportiva

    Altres notícies

    L’alcalde de La Pobla del Duc, el socialista Vicent Gomar, ha demanat suport a la Diputació de València per posar en marxa una sala multiesportiva a la localitat. Gomar, que es transmetia esta petició al vicepresident de la Diputació, Juan José Medina, en una recent reunió, ha explicat que “serà un espai cobert on centralitzar l’execució de les diferents activitats esportives que s’ofereixen a la localitat amb el patrocini de l’Ajuntament, al marc de la iniciativa Junts Fem Esport, per la qual estem promovent la pràctica esportiva al municipi”, avançava.

    Balls de saló, kangopower, aikido, aeròbic, ioga gimnastica rítimica o de manteniment són sols algunes de les activitats que podrien dur-se a terme en aquest espai, “una nova instal•lació ben equipada que done resposta a la creixent demanda de la població, que ha respost molt bé a les accions de foment de l’esport que hem estat duent a terme”, assenyalava. L’alcalde recordava que a La Pobla també existeixen grups de padel, cardiodancing, futbol, tenis, raspall, frontennis, futbet, mountanbike o senderisme, a més d’altres activitats d’estiu “que fan de La Pobla del Duc un municipi esportiu, amb un ventall d’oferta esportiva molt ample per a una localitat de 2.500 habitants”.

    Vicent Gomar tenia especials paraules d’agraïment per als monitors, “perquè la regidoria d’esports coordina totes estes activitats, però són ells els qui fan que les persones s’ho passen be fent esport i gaudisquen de l’oferta que l’ajuntament gestiona”, assenyalava.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -