Les comarques centrals al parlament europeu

Els propers dies 8 i 9 de Febrer assistiran al Parlament Europeu una delegació de 20 Alcaldes/esses  i regidors/es  del grup IU-EU de tot l’Estat , per tal de transmetre als parlamentaris del grup IU- Verdes la situació social i econòmica de les seues zones.  Aquesta delegació participarà en un aplec on es debatran també les directrius de les polítiques europees que està imposant la dreta europea en tots els Estats membres, directrius a les quals l’organització política del grup IU- Verds s’ha oposat en diverses ocasions. Som conscients que em passat de ser l’Europa dels pobles a l’Europa replegada a les imposicions dels Mercats, situació que hem de fer que canvie i en aquest flanc centrarem les nostres alternatives i lluites.

En representació de les Comarques Centrals assistiran Manolo Ruiz regidor a l’Ajuntament d’Ontinyent i Antonio López . Aquesta delegació comarcal es proposarà com a punts de treball centrals l’aplicació i necessitat del corredor Mediterrani i la recuperació del projecte del Concercost, ambdós projectes cabdals per dinamitzar les infrastructures i l’economia de les comarques centrals del País Valencià.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP lamenta que l’Hospital s’utilitze per a l’enfrontament i afirma que l’embolic dels pactes està adobant el terreny de la guerra política

El Partit Popular d’Ontinyent lamenta que la construcció del nou Hospital continue utilitzant-se per a …