25/04/2024 - 19:22
Més

    L’alcalde d’Ontinyent Jorge Rodríguez, serà el nou Diputat Provincial

    Altres notícies

    L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, serà Diputat Provincial pel partit judicial d’Ontinyent amb el recolzament de tot els companys de la comarca. En haver estat el Partit Socialista el més votat a les eleccions municipals, amb 44,5% dels vots, els regidors electes d’esta formació a les diverses localitats havien d’avalar al nou Diputat que representarà els seus ajuntaments a la institució provincial, reunint Jorge Rodríguez els avals de la pràctica totalitat de regidors del partit judicial.

    L’elecció de l’Alcalde d’Ontinyent i màxim dirigent socialista de la comarca, es va celebrar durant l’encontre convocat pels socialistes de la Vall d’Albaida per analitzar els grans resultats electorals obtinguts. “He d’agrair als companys de la comarca el seu suport i espere estar l’alçada de la confiança. Afrontar una etapa molt intensa i amb grans reptes que necessita de tots i de totes”, ha exposat l’Alcalde Jorge Rodríguez, qui no ha volgut oblidar-se que serà el primer diputat provincial de la democràcia nascut a Ontinyent: “era una anomalia amb què calia acabar. No era lògic que Ontinyent no haguera tingut en estos vora 40 anys de democràcia cap diputat”, ha destacat Jorge Rodríguez, qui a Ontinyent va sumar 12.080 vots dels 18.117 obtinguts pels socialistes a la comarca.

    Els representants dels socialistes a la Junta Electoral de Zona, Anna Mengual i Jordi Vila, lliuraven hui davant la Junta (que te la seua seu al jutjat de primera instància i instrucció nº3 d’Ontinyent) els corresponents avals, que superen amplament el 33% necessari que es requeria per recolzar al candidat. D’aquesta manera, Jorge Rodríguez serà el primer diputat socialista pel partit judicial d’Ontinyent des de la legislatura 1991-1995 i el primer ontinyentí.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

    La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -