L’ajuntament d’Albaida acusa el govern anterior del PP d’arruïnar el consistori

“L’empresa pública Gestiona ha portat l’Ajuntament a la ruïna emparant-se amb mentides ben planificades i amb la complicitat, no tan sols de Juan José Beneyto i dels regidors del PP, sinó també dels alts càrrecs de la Generalitat Valenciana que li han donat suport amb falses promeses, deixant-nos un deute que supera els 18 milions d’euros”. Aquesta és la valoració que l’Equip de Govern d’Albaida, format pel BLOC-Compromís i el PSPV-PSOE, ha realitzat de la gestió del Partit Popular al font de l’empresa pública Gestiona. Les declaracions les han realitzades després de conèixer la decisió del jutjat mercantil número 3 de València de tancar el concurs de creditors en què es troba Gestiona. El jutjat considera que l’empresa pública no compta amb el pressupost legalment exigit per a continuar endavant amb el procés i, per tant, ha decidit arxivar el concurs.

L’anterior equip de govern del Partit Popular va sol·licitar el preconcurs de creditors el 10 de juny de 2011, un dia abans de la constitució de l’actual corporació. Aleshores, el procediment judicial va recaure en el Jutjat Mercantil número 3 de València que inicià el procés. L’actual Equip de Govern, en octubre de 2011, sol·licità el concurs voluntari davant la situació límit en què es troba l’empresa pública municipal. Ara, el jutge encarregat del procés ha anunciat el tancament del concurs de creditors. Davant d’aquesta decisió, l’Equip de Govern ha acordat recórrer l’auto pel que s’arxiva el concurs i ha afirmat estar disposat a “depurar tota mena de responsabilitats, pel que ens reservem el dret d’emprendre les accions legals que considerem oportunes.”

Des del govern local consideren que “Gestiona no respon a una activitat econòmico-empresarial, sinó que s’ha utilitzat per a eludir la fiscalització per part de l’oposició de totes les operacions que Juan José Beneyto ha volgut dur endavant i que amb una manifesta mala gestió ens han abocat a la ruïna. El resultat ha estat un futur hipotecat per més de 20 anys, que ara els ciutadans i ciutadanes haurem de pagar. Eixa és l’herència que Beneyto i el PP ens han deixat i encara estem esperant que ens done alguna explicació pública.”

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

Els Socialistes de la Vall d’Albaida demanen una “finestra única” per agilitzar la tramitació de l’Ingrés Mínim Vital

El Socialistes de la Vall d’Albaida, demanen a la resta de formacions polítiques unitat d’acció …