28/03/2024 - 11:15
Més

    La Vall Ens Uneix reprèn l’activitat presencial amb un esmorzar de treball a El Palomar

    Altres notícies

    La Vall Ens Uneix reprenia aquest passat cap de setmana l’activitat presencial a la comarca amb un esmorzar de treball el passat dissabte al municipi de El Palomar, després d’una obligada pausa deguda a les restriccions imposades per la crisi de la Covid-19.

    En l’encontre, on participaven desenes de militants i simpatitzants de diverses localitats, es feia balanç dels dos primers anys de legislatura a La Vall d’Albaida. Un període al qual el Secretari General del partit, Jorge Rodríguez,  destacava que “La Vall Ens Uneix s’ha consolidat com un exemple de govern o d’oposició allà on esta representada. Ontinyent, Palomar, Bufali, Benicolet o Benissoda estan sent exemple de la nostra aposta comarcalista i municipalista, de defensa dels interessos dels pobles i la seua gent per damunt de tot, sense ser sucursalistes de ningú ni posar cap sigla per davant. Hem vingut per a quedar-nos i seguir amb esta nova manera de fer política”, assenyalava.

    En l’acte també intervenien el diputat comarcal de la formació Joan Sanchis, qui posava en valor el treball fet a la Diputació de València en defensa dels interessos dels municipis de La Vall d’Albaida; i l’alcalde del municipi amfitrió i Secretari d’Organització de La Vall Ens Uneix, Jordi Vila, qui agraïa l’assistència a un acte on quedava palès que La Vall Ens Uneix “no és flor d’un dia, sinó que ha vingut per a quedar-se i seguir posant en marxa altra manera de fer política”.

    A l’esmorzar de treball també es va avançar la celebració de l’Assemblea General Local a Ontinyent el proper 2 de juliol, així com l’inici en breu de diverses activitats de formació per a militants i simpatitzants, en matèries com igualtat, planificació urbanística, sostenibilitat o noves tecnologies.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -