28/03/2024 - 9:57
Més

    La Vall Ens Uneix lamenta que PP i Compromís no recolzen la gratuïtat del transport públic

    Altres notícies

    EL grup municipal de La Vall Ens Uneix a l’Ajuntament d’Ontinyent ha lamentat que PP i Compromís no recolzaren al ple d’aquest dijous la proposta del Govern ontinyentí per fer gratuït el transport públic a la ciutat de manera universal.

    La portaveu del grup municipal de la formació comarcalista, Natàlia Enguix, ha destacat que «esta és la visió que tenen de com millorar la vida de la ciutadania i com actuar davant el canvi climàtic. Del Partit Popular, que a nivell estatal no s’ha cregut mai l’aposta pels serveis públics i la sostenibilitat s’ho podiem esperar, però de Compromís, que teòricament està en altra línia, la veritat ens sorprén. Potser els pesa més les ganes de fer-se notar a costa del que siga”, manifestava.

     Per a la portaveu de La Vall Ens Uneix «sembla que el que volen és que el transport públic no funcione, quan és indiscutible que potenciar-lo, tot i que de moment siga amb els vehicles amb què ja es comptava, suposa una alternativa molt més sostenible que l’ús del cotxe. A més a més és una ajuda econòmica per a les persones, usuaris i usuàries que han de saber que si pel PP i Compromís fora, el 1 de gener no tindrien bus gratuït”.

    Natàlia Enguix lamentava que PP i Compromís “que, per cert, són ja una curiosa aliança que vota igual en tots els plens”, “davant el canvi climàtic preferisquen ser apòstols de la catàstrofe abans que lluitadors per l’evolució. Al Govern d’Ontinyent pensem que és millor actuar i actuar ja, per això destinarem 1’5 milions d’euros del pressupost de 2020 a accions vinculades a la sostenibilitat, i per això volem potenciar el transport públic. Perquè, com diu el nostra alcalde, amb xicotets gestos també podem ajudar a canviar el món”, concloïa.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -