medieval2020

“SOC” decora els comerços amb elements realitzats per membres del Trèvol

L’associació de comerciants SOC decorarà aquest Nadal els seus comerços amb un ren realitzat per membres del projecte Trèvol. La nova presidenta de l’associació, Marisa Bernabeu, lliurava un dels rens a l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, explicant que “és una iniciativa molt bonica, en la qual els membres del Projecte Trèvol han participat directament preparant aquests rens que durant el Nadal decoraran mig centenar d’establiments d’Ontinyent”, manifestava. L’alcalde agraïa la implicació de SOC en una campanya amb un marcat caràcter solidari ja que els beneficis es destinaran íntegrament per al projecte Trèvol.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Les empreses d’Ontinyent necessitaran formació especialitzada per seguir generant ocupació als propers anys

Un estudi sobre necessitats formatives al sector industrial impulsat per l’Ajuntament apunta als perfils vinculats al tèxtil entre els de major demanda a la ciutat i la comarca