20/04/2024 - 2:32
Més

    Joves amb Compromís critica l’afany de protagonisme de l’alcalde d’ontinyent

    Altres notícies

    JOVES AMB COMPROMÍS PER ONTINYENT valora negativament les darreres aparicions de Jorge Rodríguez als mitjans de comunicació, ja que, segons elles i ells “fer una roda de premsa a l’edifici de Paduana (una inversió privada aliena a l’ajuntament) per valorar el descens de l’atur a Ontinyent i atribuir-se el mèrit d’aquesta inversió privada ens recorda altres temps, altra manera de fer política que totes i tots hem criticat”.

    En paraules del col·lectiu de joves, “l’apropiació dels mèrits externs, i dels mèrits del Govern d’Ontinyent en la persona de l’Alcalde respon més a un intent de frenar la caiguda del PSOE a tots els nivells que a la realitat d’un Govern plural i amb vocació de transparència”.

    A més, incidien en que “si Ontinyent ha funcionat bé estos quatre anys és gràcies a un govern plural en el qual Compromís ha tingut un paper fonamental”. I continuaven reivindicant el talant constructiu de Compromís per Ontinyent en la gestió municipal, assegurant que “els nostres regidors sempre han anteposat els interessos de la ciutadania als del nostre propi partit, fent una gestió eficient i responsable, però nosaltres no consentirem que es continue amb esta manipulació informativa”.

    I concloïen sentenciant: “No entenem com després de criticar la manipulació de l’etapa del PP de Lina Insa i Filiberto Tortosa, ara Jorge Rodríguez actua amb la mateixa actitud respecte a la política de comunicació, pròpia de formes de fer política antiquades”. Demanen que “si el PSOE té com a objectiu promocionar Rodríguez de cara a un futur lloc a institucions superiors, no es servisca de la web www.ontinyent.es per als seus interessos, perquè eixa és la web pagada per la ciutadania, i no pel PSOE. La situació econòmica de la ciutat és complicada, no podem traure pit d’èxits que ni nosaltres, ni la ciutadania podem percebre. Més treball, més contingut, més realisme i menys PUBLICITAT”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -