14/05/2024 - 15:36
Més

    Jaime Peris, nou director general d’infraestructures sanitàries de la Conselleria de Sanitat

    Altres notícies

    El Consell ha nomenat a Jaime Peris com a Director General d’Infrestructures sanitaries, d’Alta Tecnologia i Inversions de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut pública. Fins ara, Peris ocupava el càrrec de cap de gabinet de la consellera.

    El nomenanent de Peris ha sigut rebut amb satisfacció pel PSPV-PSOE d’Ontinyent. La secretària general, Rebeca Torró, està convençuda que “la decisió és una demostració de confiança per part del President Puig i la Consellera Barceló respecte el treball que ha fet Jaime Peris durant aquest temps en la conselleria. És per a estar satisfets que, des del Govern Valencià, es valore i es confie en persones de la nostra agrupació”.

    Peris s’encarregarà d’una área important dins de l’organigrama de la conselleria amb la responsabilitat de coordinar les infraestructures i les inversions, com ara el nou Hospital d’Ontinyent.

    El nou alt càrrec de la Generalitat s’uneix dins de l’estructura de govern al de Rebeca Torró, que ostenta la Secretaria Autonòmica d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Consum. D’aquesta forma, hem de destacar que dos ontinyentins ocupen parcel·les de responsabilitat tan importants dins de l’executiu valencià com són les de l’economia i la sanitat, aspectes claus per a la gestió contra la pandèmia.

    Torró ha volgut agrair “ al president de la Generalitat, Ximo Puig, i a la consellera , Ana Barceló, la seua mostra de confiança permanent i aposta cap els socialistes d’Ontinyent.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La veu de les dones tèxtils s’amplia: Agullent i Bocairent se sumen a l’estudi històric

    El projecte 'Dones i Fàbriques' s'amplia a Agullent i Bocairent. Descobreix les històries no contades de les dones de la indústria tèxtil de la Vall d’Albaida i com han modelat la nostra història.
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -