19/04/2024 - 17:43
Més

    Filiberto Tortosa agraeix al Rector de la Universitat de València el seu compromís amb Ontinyent

    Altres notícies

    El portaveu i candidat a l’alcaldia pel Partit Popular, Filiberto Tortosa, ha manifestat al Rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, unes sinceres paraules d’agraïment i també de reconeixement a la Universitat de València per haver fet realitat el seu ferm compromís de potenciar el futur de la Universitat d’Ontinyent.

    Després de l’acte d’inauguració de les noves instal·lacions de la Universitat a Ontinyent, situades al barri del Llombo, el candidat del Partit Popular s’ha dirigit al Rector de la Universitat per traslladar-li el reconeixement del Partit Popular d’Ontinyent per tot el treball realitzat durant anys i que ha estat fruit dels convenis signats entre les dues entitats, ajuntament i universitat, amb l’objectiu de consolidar al màxim la universitat a la capital de la Vall d’Albaida.

    En paraules de Filiberto Tortosa, “des del Partit Popular ens sentim especialment satisfets i orgullosos de tot el treball que s’ha realitzat durant anys”. El fet d’inaugurar aquest edifici té un especial significat perquè reforça la continuïtat de la Universitat i planteja noves expectatives per a la seua expansió perquè, segons declarava Tortosa, l’educació i la formació és la millor garantia de futur.

    Des del PP s’ha incidit en què durant la seua etapa en el Govern municipal es va signar el conveni-marc de col·laboració entre la Universitat i l’ajuntament d’Ontinyent per al desenvolupament de les activitats de formació, recerca aplicada i de visibilitat i es van iniciar els primers passos per a la implantació dels estudis d’Educació Física i esport.

    A més, també han destacat que al maig de 2011, amb un govern del PP a Ontinyent, es va acordar en ple la cessió dels terrenys necessaris que han fet possible que hui s’haja inaugurat aquest nou edifici al barri del Llombo.

    Filiberto Tortosa ha valorat que “la viabilitat de la universitat a Ontinyent és una realitat i és més que merescut el nostre agraïment tant al Rector de la Universitat com a tot el seu equip per aquesta implicació directa per Ontinyent, alguna cosa que ens està convertint en referent de la formació universitària a les comarques d’interior”. Tortosa ha conclòs afirmant que l’aposta dels populars és continuar potenciant aquests llaços d’unió que sense dubte beneficien al conjunt de la societat i que Ontinyent és un referent universitari d’interior pel qual han de seguir treballant, de la mà, universitat i ajuntament.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -